Kisodródott egy kanyarban, áttörte a szalagkorlátot és a szakadékba zuhant egy autó a napokban a 25-ös számú főúton. A csodával határos módon a gépkocsiban ülők túlélték a balesetet. A járműben gyerekek is ültek, édesanyjukat a kocsi alól kellett kimenteni.

Átszakította a szalagkorlátot

A szörnyű baleset a 25-ös főúton történt Bekölce és Borsodnádasd között, ahol egy arra haladó kocsi kisodródott és a szalagkorlátot átszakítva, több utasával egyenesen a szakadékba zuhant. A mentők és a tűzoltók azonnal a helyszínre értek, és a legnagyobb csoda folytán kiderült: a kocsiban ülők többsége, köztük több gyerek is könnyű sérülésekkel megúszta a szörnyű zuhanást. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A szakadék alján

Egy nő azonban információink szerint beszorult az roncsba, és a katasztrófavédelem munkatársainak a kocsi alól kellett kimenteni a szakadék alján.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Életveszélyes sérülések

A kétgyerekes családanya, H. Anett súlyosan, életveszélyesen megsérült, azonnal kórházba kellett szállítani. Most mindenki azért szorít, hogy az asszony felépüljön:

„Csodálatos család várja haza”

„Szegény, két kisgyerek és egy csodálatos család várja őt haza, szörnyű, hogy vele történt ez. Most mindenki azért imádkozik, hogy felépüljön. Pár napja még a születésnapját ünnepelte szegény. Azt hallottuk, hogy a csípője és dereka sérült meg, de Miskolcon megműtötték. Csodával határos módon már túl van az életveszélyen” – mondta a nő egyik ismerőse a Borsnak. 

Szerencse, hogy túlélte

„Azt hallottuk, hogy mindannyian jól vannak, Anett is túl van az életveszélyen. Bár meg kellett műteni, sikerült, és úgy tudjuk, hogy rendbe fog jönni. A helyzethez képest szerencséje volt, mert túlélte” – tette hozzá.

Roncsolt állapotban

A helyiek hozzátették, hogy a szalagkorlátnak ez a szakasza már korábban is hibás volt. „Nem egy és nem két baleset történt itt, így ezt a szalagkorlátot már korábban is átvitték sajnos. Ezért volt már roncsolt állapotban a baleset előtt is. Nagyon rossz minőségű ez az útszakasz” – mondták.

Halálos ütközés a Budaörsi úton

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról péntek reggel, hogy eddig tisztázatlan körülmények között csapódott egymásnak egy Mercedes típusú autó és egy motorkerékpár július 27-én 21 óra 50 perckor Budapesten, a 11. kerületi Budaörsi úton. A 27 éves motorkerékpáros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. 

Túllépte a megengedett sebességet

A motor roncsolódásából, illetve a Mercedes bal hátsó futóművének elgörbüléséből ítélve, a motoros a megengedett sebességet túllépve közlekedett. A motoros, látva a vészhelyzetet, jobbra eldöntötte a motort, mivel a Kawasaki kormánya több centi hosszan végigkarcolta az aszfaltot, a fiatalember térdéről pedig lenyúzta a protektor ruhát az útburkolat.

Nem tudták újraéleszteni

A férfi így csapódott a Mercedes oldalába. Emiatt nem is repült át az autó felett; ha így történt volna, akkor talán túléli a balesetet. A motorost a szemtanúk, majd a mentők próbálták újraéleszteni, de olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A motor tele volt benzinnel, amikor felemelte az autómentő, percekig folyt belőle az útra az üzemanyag. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció