Hátulról átkarolta, majd a másik kezével mellbe szúrta volt élettársát egy férfi Dunaszentgyörgyön. Az idős asszonynak szerencséje volt: túlélte a támadást. A férfit az utcán elfogták, majd őrizetbe vették.

Vér folyt az udvaron

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányítási Központjába július 27-én, csütörtökön tettek telefonon bejelentést Dunaszentgyörgyről 12 óra 28 perckor amiatt, mert a ház udvarán egy férfi megkéselt egy nőt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A volt élettárs okozta a sérüléseket

A helyszínre érkező rendőröknek a bántalmazott 70 éves asszony elmondta, a volt élettársa okozta a sérüléseit. Az 59 éves férfi hívatlanul érkezett a ház udvarára, ahol leült. Váltottak pár szót, majd, amikor ő megfordult, hogy bemenjen a házba, a férfi mögé lépett, egyik kezével átkarolta, míg a másik kezében tartott késsel mellkason szúrta.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megfenyegette

Azt írták, közben fenyegette, hogy megöli, elvágja a torkát, a dulakodás során többször meg is vágta. Amikor a házban tartózkodó bejelentő az utcára futott segítséget hívni, akkor távozott a férfi az udvarból.

Már az utcában elfogták

A helyszínre érkező járőrök a férfit az utcában elfogták, majd előállították a Paksi Rendőrkapitányságra. A szemlét követően a késelőt életveszélyt okozó súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanúja miatt a vármegyei nyomozók kihallgatták, majd őrizetbe vették.

Folytatódik a vizsgálat

Az ügy körülményeinek vizsgálatát a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályán folytatják – írta a police.hu.

A nő hozzátartozója tett bejelentést

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy erőszakos bűncselekmény elkövetéséről érkezett bejelentés a rendőrségre 2023. február 15-én 18 óra körül. A bejelentő elmondta, hogy Kisvárdán élő hozzátartozójára otthonában tört rá egy ismeretlen férfi. 

Az idős nő ajtót nyitott a férfinak

Kopogásra nyitott ajtót a 69 éves nő és ezután már nem tudta megakadályozni, hogy az ajtóban álló, az arcát orrig felhúzott pulóverével eltakaró, a kezében tartott félméteres bottal fenyegető férfi bejusson a házba.

Az értékeit követelte

A támadó készpénz és egyéb értékes vagyontárgyak átadását követelte a nőtől, miközben bántalmazással és megöléssel fenyegette. A nő félt, ezért együttműködött támadójával és átadta az otthonában tartott készpénzt, mobiltelefont és tabletet.

Nagyon félt a férfitól

A nő az életét féltette, tartott a súlyos bántalmazástól, így akkor sem tanúsított ellenállást, amikor a férfi megerőszakolta. A tettes távozásakor még felszólította áldozatát, hogy ne merje hívni a rendőrséget, mert megöli. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció