Tragédia a bevásárló központban! Egy nő a mélybe vetette magát vasárnap délelőtt a Mamutban. Az illető valószínűleg öngyilkosságot követett el és nem élte túl a zuhanást. Az elmúlt években többen is meghaltak a Mammutban, miután leugrottak valamelyik szintről.

A mélybe vetette magát

Lapinformációink szerint Budapesten, a Mammut I. bevásárlóközpontban valaki a mélybe vetette magát vasárnap délelőtt. A zuhanást nem élte túl. Feltételezhető, hogy az illető öngyilkosságot követett el. Nem ez az első eset, hogy valaki a Mammutban vet véget az életének. Május végén egy férfi ugrott a mélybe a plázában – ráadásul kis híján rázuhant egy családanyára – írja a Bors. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy nő az áldozat

A helyszínről származó információk szerint vasárnap fél 11 körül történt a tragédia, egy nő közvetlenül a mamut szobrokhoz zuhant. A kiérkező hatóságok a helyszínt paravánnal elkerítették.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A negyedik emeletről esett le

A BudaPestkörnyéke.hu írta meg tavaly februárban, hogy leesett egy középkorú nő a Mammut 2 bevásárlóközpont negyedik emeletéről. 

 Újraélesztést végeztek a mentők

Egy szemtanú beszámolója szerint a mentők újraélesztést végeztek, de a nő nem élte túl a zuhanást.

Mindenkit kiküldtek

Nem ez az első eset, hogy valaki a Mammutot választja élete utolsó helyszínéül. 2020 októberében egy férfi vetett itt véget az életének. Ő is a negyedikről ugrott ki, a mentők nem tudták megmenteni az életét. Akkor a bevásárlóközpontból mindenkit kiküldtek.

Megszólalt egy szemtanú

„Szörnyű volt az egész, a férfi valamit kiabálni kezdett, majd eldobta a táskáját és leugrott” – mondta akkor egy szemtanú, aki közvetlen közelről látta a drámai jelenetet. 

2010-ben meghalt egy fiatal fiú is

2010-ben szörnyethalt egy 20 éves fiú, aki a Mammut 1 mozijából kijövet vetette magát az áruház harmadik emeletéről a mélybe.

Moziból jött ki

A férfi a Narnia 3 című filmet nézte a Mammut 1. moziban, majd előzmény nélkül nekirontott a mozivászonnak az előadás közben. Akkor az egyik dolgozó szerint a húsz éves fiú azt kiabálta: „irány az idegenlégió”.

A mélybe vetette magát

 A fiút próbálták megnyugtatni. Amikor úgy tűnt, ez sikerült, átsétált a bevásárlóközpont másik épületébe, és feltehetőleg a Libri könyvesbolt előtt vetette le a magát a mélybe.

2015-ben egy idős nő ugrott ki

2015-ben egy idősebb hölgy ugrott ki szintén a Mammut legfelső emeletéről. A hölgyről annyit lehetett tudni, hogy egykor táncosnő volt. Az áldozat lerakta a földre a táskáját és úgy ugrott a mélybe. Az asszony a helyszínen meghalt, úgy tudjuk az egyik országos tévé vezetőjének vezetőnek volt az édesanyja.

2017-ben is meghalt egy férfi a Mammutban

2017-ben szintén kiugrott egy férfi a Mammut egyik emeletéről. Akkor egy szemtanú azt mesélte, hogy teljesen váratlanul ugrott a mélybe. Az áldozat, egy 37 év körüli, jólszituált férfi volt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotó: archív