Családi házból lopott december 27-én 22 óra 45 perc és 23 óra között az a Szolnok megyei nő, aki volt szomszédját akarta megkárosítani. A tolvaj a konyhásszekrényből még nyugtatót is lopott.

A volt szomszédhoz tört be.

A rendőrség információi szerint az öcsödi nő a volt szomszédját károsította meg, miután betört hozzá december 27-én este.

A betörő a gyógyszert is felmarkolta

Az öcsödi nő még a konyhásszekrénybe is bekukkantott, ahonnan a szépkorú lakos nyugtatóit tulajdonította el.

A hálószobába is bement

A tolvaj a betörése során az alvó sértett hálószobájába is beosont, miközben a szekrényből mobiltelefonokat tulajdonított el.

Lopás közben felébredt a lakó

A mobiltelefonok lopását követően felébredt a szépkorú asszony, aki gyorsan kérdőre is vonta a tolvajt, mit keres a hálószobájában, azonban az öcsödi nő sietve távozott.

Elfogták a tolvajt

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság nyomozói a bejelentést követően azonnal helyszínelni kezdtek, és rövidesen el is fogták a tolvajt az öcsödi lakcímén.

Lopás vétsége miatt felelhet

Az elfogása után a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a 25 éves nőt, aki egyúttal beismerő vallomást tett. Az egyenruhások az öcsödi nő lakcímén megtalálták a lopott telefont és a gyógyszereket is.

Ez is érdekelhet

Elfogták az a közmunkást, aki levest főzött a város büszkeségéből a színpompás pávából, lopással, állatkínzással gyanúsítják a férfit

Kiemelt kép: Rendőrség-lopás – Forrás: Police.hu