Egy középkorú hölgy kerékpározott csütörtök kora délután az 1. kerületi Várkert rakpart bicikliútján az Erzsébet híd felé, majd jobbra kanyarodott a biciklis átvezetésen, az Attila út irányába. Egyet viszont elfelejtett: körülnézni.

Elütötte a villamos

Mivel itt keresztezi a kerékpárút a villamospályát, ezért elsőbbségadás tábla is ki van helyezve. Sajnos a Rudas fürdő felől érkezett is egy 19-es villamos, amely elütötte a szabálytalanul közlekedő kerékpárost. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Leesett a bicikliről

Információink szerint a szerelvény a vészfékezés ellenére is nagyjából 10 méter múlva tudott megállni, addig pedig magával sodorta a bicajt, a hölgy pedig (szerencséjére) lezuhant róla és beverte a fejét a járdába.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fotó a helyszínről:

Fotó: GK

A bicikli a villamos alá szorult

A kerékpár hátsó kereke a villamos alá szorult, ülése elgörbült, a kormány és a fékkar pedig hosszú nyomot húzott a járdán. A nő komolyabb fejsérülést szenvedett, őt a mentőszolgálat munkatársai a Szent János kórházba szállították.

Helyszíni felvétel:

Fotó: GK

Az utasok nem sérültek meg

A fékező villamos utasai nem sérültek meg. Miután itt van az alsó rakpart felhajtója is, és a szerelvény elzárta keresztben az utat, az autósok egy órán keresztül nem tudtak felkanyarodni az Attila út, valamint a Hegyalja út felé.

Óbudán is baleset történt

Villamos és személyautó karambolozott Budapest 3. kerületében, a Bécsi úton. A Reménység utcánál történt a baleset, amelyhez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az érintett útszakaszon a Margit híd felé nem közlekedik a villamos, derül ki a katasztrófavédelem közléséből.

Kora délután Budafokon volt karambol

Összeütközött két személygépkocsi Budapest 22. kerületében, a 6-os főút belterületi szakaszán. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. A raj áramtalanította a járműveket, amelyek egy sávot elfoglalnak a városból kifelé vezető oldalon, írja a katasztrófavédelem. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: GK