A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást R. L. 26 éves nagykállói lakos ellen.

Egy vendéglátóhelyen történt

A nyomozás adatai szerint a férfi barátaival szórakozott egy vendéglátóhelyen a Vásárosnamény-Gergelyiugornyai üdülőövezetben 2022. augusztus 7-én éjjel. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

FRISS!

Lecsaptak a budapesti zsaruk a budapesti drogdílerre – Videón az elfogás

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Vitázni kezdtek

A szórakozóhelyen vitába keveredtek egy másik társasággal, emiatt a biztonsági szolgálat munkatársai kitessékelték őket, amit ugyancsak rossz néven vettek.

Hason szúrta

Újabb vita alakult ki, aminek hevében R. L. a nála lévő késsel az egyik 29 éves biztonsági őrt hastájékon szúrta, aki ennek következtében – az előzetes orvosi vélemény alapján – 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

Ezzel támadt:

Fotó: police.hu

Elmenekült

A bűncselekmény elkövetése után az elkövető a helyszínről autóval menekült, de a haladéktalanul beszerzett adatok és az összehangolt rendőri intézkedéseknek köszönhetően a Készenléti Rendőrség Nyírbátori Bevetési Osztályának munkatársai húsz percen belül elfogták.

Ez is érdekelhet:

50 helyett 103: így száguldozott Nógrád megyében egy felelőtlen autós – fotó

Őrizetbe vették

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság nyomozói R. L.-t testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció