A személygépkocsi vezetője a megengedett sebesség több mint kétszeresével hajtott a 22-es számú főúton.

Száguldozott

A Nógrád megyei rendőrök 2022. augusztus 2-án sebességellenőrzés során a 22-es számú főúton, Endrefalva belterületén egy szolgálati gépjárműbe szerelt sebességmérő készülékkel mérték be a képen látható személygépkocsi vezetőjét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó is van:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

FRISS!

Kórházból tűnt el egy 28 éves férfi Budapesten, orvosi segítségre szorulhat – A rendőrök nagy erőkkel keresik, Te láttad valahol?

Kétszer annyival

A sofőr a járművel a megengedett 50 km/h helyett 103 km/h sebességgel közlekedett az érintett útszakaszon, írja közleményében a rendőrség.

Megbírságolták

A rendőrök a gyorshajtó részére 90.000 forint közigazgatási bírságot és hat közlekedési előéleti pontot szabtak ki.

Ezt kérik

Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket a közutakon, ezért arra kérjük a gépjárművezetőket, hogy a szabályokat betartva, a jármű sebességének helyes megválasztásával vegyenek részt a közúti forgalomban! – hívja fel a figyelmet a hatóság.

Ez is érdekelhet:

“Tolatás, sorompó letörés, majd másodpercek alatt átrobogott előttük a vonat” – 5 ember életét mentette meg a hős férfi, miután egy autó a két sorompó közé ragadt a vasúti átjáróban

Fokozott ellenőrzés

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a megye közútjain a héten a Roadpol Speed elnevezésű fokozott ellenőrzés során szűrik ki a megengedett sebességhatárt túllépő járművezetőket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: police.hu