Eltűnt Stettner Ákos a 8. kerületből, a 28 éves férfi orvosi segítségre szorulhat, a rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik.

Nyomoznak

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Stettner Ákos ügyében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kórházból tűnt el

A rendelkezésre álló adatok szerint a 28 éves férfi 2022. augusztus 10-én 19 óra 30 perc körül egy józsefvárosi egészségügyi intézményből ismeretlen helyre távozott. Orvosi segítségre szorulhat, a rendőrök jelenleg is keresik.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Személyleírása

Stettner Ákos eltűnésekor kék színű galléros pólót és kék rövidnadrágot viselt, számolt be róla közleményében a rendőrség.

Fotón az eltűnt férfi:

Ha bárki bármit tud!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Stettner Ákos tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.​​

Pár napja egy kétgyermekes édesanya tűnt el

Amint azt a Kékvillogó is megírta 9 napja semmit nem tud családja arról a nőről, aki Inárcsról tűnt el. Mária munkába indult, de oda nem érkezett meg. Lányai azóta is aggódnak érte, a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat többször átvizsgálta a környéket, de semmilyen nyomot nem talált. A nő volt párja szerint Mária szándékosan tűnt el.

Két lánya keresi

Bozsik Máriának múlt héten hétfőn veszett nyoma, azóta életjelet nem adott magáról. Az asszonyt  14 és 22 éves lányai azóta is hazavárják. A kétgyermekes édesanya munkába indult Budapestre hajnalban, de oda már nem érkezett meg és vélhetően a buszra sem szállt fel.

Munkába indult

A lányok elmondták, hogy édesanyjuk Budapestre, egy idősotthonban indult dolgozni, azonban este a szokásos időpontban nem érkezett haza. “Napközben egyszer hívtam, a mobilja ki volt kapcsolva, de azt hittem, csak lemerült. Akkor estünk pánikba, amikor a következő járattal, este tízkor sem érkezett meg”.

Eltűntként kezelik

A kutatócsapatok napok óta, a közeli erdőben is keresik az asszonyt, és ugyan egyre több jel utal arra, hogy valami súlyos dolog történhetett vele, a rendőrség egyelőre eltűnésként kezeli az ügyét. Az asszony egyik lánya attól tart, hogy édesanyja nem magától döntött úgy, hogy otthagyja őket és félő, hogy valamilyen súlyos bűncselekmény áldozata lett.

Kutyákkal is keresik

„Önszántából sosem hagyott volna magunkra minket. A testvérem, Petra még mindig nem fogta fel teljesen, mi történik körülöttünk, próbáljuk tartani egymásban a lelket. Még a hétvégén is érkeztek a kutyás keresők, az állatok a házunk mögötti erdőbe vezettek, de nem találták sehol” – mondta a Blikknek pár napja az asszony idősebb lánya, a 22 éves Maggie. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kapcsolódó:

“Nagyon reménykedünk benne, hogy egyszer csak bekopog”- két lánya kétségbeesve keresi az inárcsi asszonyt, akiről napok óta semmit nem tud a családja

Kiemelt kép: Az eltűnt férfi – Forrás: police.hu