A Pest megyei vizsgálók vádemelést javasolnak az ellen a 72 éves férfi ellen, aki barátjába döfte kését. Az áldozat életét csak a gyors orvosi beavatkozás mentette meg.

Közös iszogatás

Közös iszogatásra érkezett 2020. november 15-én délután kerepesi barátjához a nyugdíjas férfi. Pálinka, sör, pálinka, sör, senki nem számolta a legurított mennyiséget. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Véres nadrágban ébredt

Állítása szerint csak arra emlékezett, hogy elindult aludni, a következő kép, hogy véres nadrágban ébredt. Rendőrség, mentők érkeztek a helyszínre, a nyugdíjast előállították, a sértettre pedig a ház pincéjében találtak rá.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

FRISS!

Életmentő műtét

Utóbb kiderült, szúrásokkal a mellkasában oda támolygott le elbújni támadója elől. A kórházba vitt, 49 éves áldozaton életmentő műtétet kellett végrehajtani, több mint egy hónappal a történtek után tudták először kihallgatni, számolt be róla a police.hu.

A tüdejét, a máját és a gyomrát érték a szúrások

Az igazságügyi orvos-szakértő véleménye szerint a szúrások a tüdejét, a máját és a gyomrát érték. A kialakult mellűri vér-, és levegőgyülem, valamint a hasűri vérgyülem életveszélyes állapotot okozott, egyik tüdőlebenyét részlegesen el kellett távolítani.

Mindent tagad

A 72 éves férfit emberölés bűntettének kísérletével gyanúsították meg, a férfi ez ellen panaszt tett és hiányos emlékeire alapozva tagadta, hogy a bűncselekményt elkövette volna.

El tudott menekülni az áldozat

A begyűjtött bizonyítékok birtokában a vizsgálók számára egyértelmű volt, ő szúrta meg többször barátját, akinek ha nem sikerült a pincébe menekülnie, valószínűleg már nem élne.

Emberölés kísérlete

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya az jelenleg is bűnügyi felügyelet alatt álló férfi ellen az emberölés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az iratokat átadta az ügyészségnek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiemelt kép: Illusztráció