A Veszprém megyei rendőröknek kellett intézkedniük egy feldúlt teherautó sofőrjével szemben, aki egy közlekedési vita miatt rántotta elő a kést. Az 58 éves Szeged melletti településen lakó férfit garázdaság miatt hallgatták ki.

Kirobbant a vita

A rendőrség tájékoztatása szerint az 58 éves Csongrád-Csanád megyei lakos 2021. március 5-én, délután közlekedett a 8-as számú főúton, Várpalota irányából Veszprém felé. Az útja során azonban konfliktusba keveredett egy másik autó sofőrjével. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Veszprém környékén autózott

Megálltak

Miután konfliktusba keveredett a sofőr egy másik teherautó vezetőjével, mindketten félreálltak az út mellett, majd rendezni próbálták a nézeteltérést.

Előrántotta a kést

Vitájuk során az 58 éves férfi elővett egy kést, majd azzal fenyegetőzve az áldozata felé többször is szúró mozdulatokat tett. A kés meglóbálását követően otthagyta vitapertnerét.

Visszaült az autóba

Ezek után a férfi visszaült a járművébe, és továbbhajtott, azonban nem volt szerencséje, mert a rendőrök megállították nem sokkal később Veszprém külterületén. Az ellenőrzés során lebukott.

Előállították

Miután a rendőrök elfogták a férfit, előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. Ellene felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás.

Korábban egy kaposvári férfi fenyegetőzött

Amint arról a Kékvillogó hírportál is beszámolt, egy kaposvári férfi tartósan verte, zaklatta és fenyegette a volt élettársát a szakításuk után. Ugyanakkor a rendőrök kiderítették, már a kétéves kapcsolatuk sem volt teljesen felhőtlen.

Verte a párját

A 33 éves S. Richárd a kapcsolatuk ideje alatt is folyamatosan erőszakoskodott az élettársával, akit nem egyszer megfenyegetett és bántalmazott, leginkább féltékenységi okok miatt. A páros két évig volt együtt, és a férfi ezalatt az idő alatt végig sanyargatta a nőt.

Elfogták

A kegyetlen férfi azonban nem menekülhetett a rendőrök elől, akik 2021. március 4-én elfogták és előállítottak a Kaposvári Rendőrkapitányságra. Ezek után kapcsolati erőszak megalapozott gyanúja miatt kihallgatták a férfit, akit őrizetbe is vettek, majd kezdeményezték letartóztatását. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Police.hu