Elmaradt vacsora miatt kezdett el veszekedni egymással egy apa és fia. A Győr-Moson-Sopron megyei férfi végül egy konyhakéssel szúrta le saját gyerekét, aki meghalt a támadásban. A férfit 6 év fegyházra ítélték, de ő és ügyvédje fellebbeztek az ítélet ellen.

Korábban is voltak problémák

Apa és fia együtt éltek, de nem voltak felhőtlen viszonyban egymással. Mindketten szerették az alkoholt, és gyakran veszekedtek – írja a borsonline.hu oldal.

Nem készített vacsorát

A végzetes estén is ez történt. Az apa ittasan ért haza, és azzal szembesült, hogy az ittas fia a megbeszéltek ellenére nem készített neki vacsorát.

Dulakodtak is

A két férfi elkezdett veszekedni, majd dulakodni. A fiú végül otthagyta az apját, aki nekikezdett a vacsora elkészítésének.

Hadüzenetnek gondolta

A fiú nem sokkal később visszatért a konyhába. Az apa éppen a kenyeret vágta fel, de fia visszatérését hadüzenetként fogta fel.

Támadást sejtett

A férfi azt mondta, azt gondolta, hogy fia meg akarja őt támadni. Ezért azonnal támadásba lendült és a döbbent fia gyomrába vágta a kést.

Azonnal szólt a mentőknek

A férfi amint észlelte, hogy a fia összeesik, odarohant hozzá. Kivette belőle a kést, visszarakta a fiókba és értesítette a mentőket.

A fiú elhunyt

A segítség kiérkezéséig folyamatosan szidalmazta a fiát. A fiú végül másnap meghalt.

6 évet kapott

Az apát 6 év fegyházra ítélték. Az ítéletet azonban sem ő, sem az ügyvédje nem fogadták el.

Fellebbeztek az ügyben

A férfi és védője enyhítésért fellebbeztek. Az ítéletre kedden kerül majd sor.

Kiemelt kép: illusztráció