A Somogy Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt nyújtott be vádiratot azzal a 45 éves, büntetett előéletű férfival szemben, aki idén nőnapkor késelte meg élettársát Nagyatádon.

Hajléktalanként éltek

A vádiratban foglaltak szerint a vádlott 23 éve élt élettársi kapcsolatban a sértettel, azonban lakhatásuk nem volt megoldott, ha nem a sértett testvérénél húzták meg magukat, hajléktalan életmódot folytattak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Alaposan berúgtak

2021 márciusában a férfi és élettársa hajléktalan ismerőseik tartózkodási helyén, a nagyatádi – használaton kívüli – gázcseretelepen vendégeskedtek, ahol négyen a nap folyamán 12 liter bort fogyasztottak el, illetve a vádlott pálinkát is ivott.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ez is érdekelhet:

Veszekedni kezdtek

A jelentős mennyiségű szeszes italtól valamennyien erősen ittas állapotba kerültek, majd a délutáni órákban tisztázatlan okból a terhelt és a sértett veszekedni kezdett, olvasható az ügyészség oldalán.

Eldurvult a vita

A vita során az indulatos vádlott 9 cm pengehosszúságú bicskájával két alkalommal megszúrta a sértettet mellkasának bal oldalán. A vérző nőhöz végül a terhelt hívta a mentőket, akik a sértettet kórházba szállították.

FRISS!

Kicsin múlt a tragédia

Az asszony sérülései ténylegesen 8 nap alatt gyógyultak, azonban az életveszélyes állapot elmaradása – figyelemmel az elkövetés eszközére, az erőbehatásra és az érintett testtájra – a véletlennek volt köszönhető.

Ez várhat a késelőre

Az ügyészség a Kaposvári Törvényszékre benyújtott vádiratában végrehajtandó börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott a letartóztatásban lévő férfival szemben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pixabay