Gyalogost gázoltak Budakeszin, a Fő utcán. Mentőhelikopter érkezett a helyszínre. Budakeszi Fő utcai szakaszán nagyon sok gázolás történik.

Gázolás Budakeszin

Egy gyalogost gázoltak el Budakeszin, a Fő utcán. A baleset az Angyal patika előtti útszakaszon, a Gyógyszertár buszmegálló előtt történt. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

Közel van a zebra

A kommentelők szerint a baleset pár méterre egy zebrától történt, többen a gyalogost hibáztatják.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A helyi Facebook csoportban adtak hírt a balesetről

Forrás: Budakeszi Hír

2018-ban ugyanitt gázoltak el egy gyalogost

2018-ban, ugyanitt már történt egy gázolás. Akkor a gyalogos nem a kijelölt átkelőn próbált átjutni Budakeszi legforgalmaasabb útszakaszán. A férfi súlyosan sérült, mentőhelikopter vitte kórházba.

A 3 évvel ezelőtti baleset felvétele

Drámai baleset a Fő utcán

Szeptember elején drámai baleset történt a mostani gázolás helyszínétől pár méterre. Ahogy arról az elsők között a BudaPestkörnyéke.hu beszámolt  egy 88 éves bácsi biciklivel akart átmenni a Fő utca egyik zebráján, de állítólag nem vette észre a piros jelzést és az elhaladó kukásautó alá került.

Áthajtott a férfin

A szemétszállító autó magával sodorta, majd áthajtott a férfin. A kukásautó vezetője azt mondta, egy koppanást hallott, de nem gondolta, hogy baleset, ezért állt meg később.

Ez az autó gázolta halálra az idős férfit

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu

Elsírta magát a sofőr

Amikor a sofőr kiszállt az autóból és meglátta, hogy áthajtott egy emberen, elsírta magát. Szemtanúk szerint a bácsi teste gyakorlatilag kettészakadt, mert áthajtott rajta a több tonnás autó.

Nem veszik figyelembe a piros lámpát

A baleset után Győri Ottilia a BudaPestkörnyeke.hu-nak azt mondta, a Fő utcán nagyon sok gázolás történt már. Sok gyalogos nem veszi figyelembe a piros lámpát, és a tiltás ellenére átszalad az úton. Ezúttal is mindenkit arra kér, közlekedjen körültekintően a Fő utcán, ahol a fél Zsámbéki-medence forgalma áthalad.

Anyát és lányát gázolták el

Tavaly júliusban egy édesanyát és kétéves kislányát gázolta el egy autó Budakeszin a Fő utca és a Temető utca sarkán.

Súlyos sérülés

Az édesanya belső sérüléseket szenvedett, őt mentőhelikopter vitte kórházba. A kislány könnyebben sérült.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a balesetről – Forrás: Facebook/Budakeszi csevegő