Két férfi évek óta abból tartja fenn magát, hogy nőkkel párkapcsolatot színleltek azért, hogy később őket prostitúcióra bírják – legalábbis ezt vélelmezi a Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírója.

Szobáztattak

 A prostitúcióhoz a gyanúsítottak biztosították a helyiséget, a befolyt összeget pedig teljes mértékben felélték. Ha lefordítjuk a bírósági szakzsargont, akkor egyszerűen elmulatták. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Interneten árulták a lányokat

Az egyik gyanúsított 2016-ba és 2017-ben internetes oldalon hirdette több nő szexuális szolgáltatásait, valamint elfogásáig rendszeresen intézte a lányok külföldre szállításáról is.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Van, akit befogadott

2019 végén befogadta egy ismerősét, és a lakhatásért cserébe prostitúcióra bírta rá, a pénzt persze elvette a nőtől.

Külföldön is

2021-ben mindkét gyanúsítottnak több fiatal nő dolgozott prostituáltként külföldön, akik az abból származó bevételüket szinte teljes egészében a gyanúsítottaknak adták át.

A nyomozás kezdeti szakban van

A gyanúsítottak legális jövedelemmel nem rendelkeznek, évek óta prostitúciót folytató nőkkel tartatják ki magukat – írja a bíróság közleménye.

Dutyiban maradnak

A gyanúsítottak jelenlegi tettüket korábbi elítélésükből származó felfüggesztett szabadságvesztés próbaideje alatt követték el. Éppen ezért a bíróság elrendelte letartóztatásukat.

Egy budapesti férfi is őrizetben

Emberkereskedelem, súlyos testi sértés, kapcsolati erőszak bűntett és más bűncselekmények gyanújával folytatott eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság 7. Kerületi Rendőrkapitányság N. Rafaellel szemben.

Kényszerítette

A nyomozás adatai szerint a 38 éves férfi éveken át prostituáltként dolgozó élettársával tartatta el magát. Többször súlyosan bántalmazta a 27 éves nőt, aki hiába akart felhagyni a tevékenységgel, a férfi életveszélyesen megfenyegette őt és családtagjait, számolt be róla a rendőrség oldala.

Így kért végül a nő segítséget

A megfélemlített élettárs végül 2020 novemberében kért segítséget a rendőrségtől, amikor a férfi úgy megverte, hogy a nőnek eltört a keze. Az erzsébetvárosi nyomozók őrizetbe vették a gyanúsítottat, aki azóta is letartóztatásban volt.