Összeütközött egy személyautó és egy nyerges vontató az 51-es főút 23-as kilométerénél, Taksony térségében. A karambol következtében a személygépkocsiba beszorult egy ember, akit a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók szabadítottak ki. A műszaki mentési munkálatok ideje alatt az érintett útszakaszon forgalomkorlátozás volt érvényben.

Áttért a szembe oldalra

A BudapestKörnyéke.hu helyszíni tudósítójának közlése szerint egy Nissan Primera Dunaharaszti felé haladt az 51-es főúton, amikor a dunavarsányi körforgalom után lévő felüljárón eddig ismeretlen okból a sofőr áttért a szembejövő oldalra és egy Scania kamion elejének rohant. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Beszorult

A férfi sofőr nem használta a biztonsági övét és beszorult a roncsba, őt a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, majd súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Helyszíni felvétel:

Elaludt?

A kamion vezetője nem sérült meg. A Nissan vezetője nem állt semmilyen tudatmódosító szer hatása alatt, elképzelhető, hogy elaludt, netán rosszul lett.

Fotó a helyszínről:

Helyszíni felvétel:

Lezárták az útszakaszt

Az 51-es főút ezen szakaszát a helyszínelés és műszaki mentés idejére, több órára lezárták, a Volánbusz járatai is terelve közlekedtek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: G.K.