Egy család élete ment tönkre örökre, amikor szerda reggel egy kamionos halálra gázolta a 14 éves Fannit. A kislány biciklivel ment iskolába, egy útkereszteződésben azonban a jármű sofőrje figyelmen kívül hagyta a STOP-táblát, ekkor történt a tragédia. A szülőknek a rendőrök szóltak, hogy nagy a baj.

Gázolás Kiskunfélegyházán

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, 2022. április 27-én 7 óra 30 perc körül Kiskunfélegyháza belterületén, a Bajcsy-Zsilinszky utca és a Csongrádi út kereszteződésében egy kamionos elütött egy kerékpárral közlekedő kislányt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Meghalt a kislány

A mentőszolgálat munkatársai hosszasan próbálták újraéleszteni a gyermeket, ám ő a baleset során olyan sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A rendőrség eljárást indított a baleset ügyében.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem állt meg a STOP-táblánál

Fanni szerda kora reggel felkelt, hogy a szokott módon elkészítse szendvicsét, megreggelizzen, majd biciklire üljön és elinduljon az iskolába. Egy útkereszteződésbe vele együtt érkezett egy kamionos, aki nem állt meg a STOP-táblánál és elgázolta a gyermeket. A kislány felborult és életét vesztette.

 Elbúcsúztak tőle a szülei

„Minket sokan ismernek a városban, az egyenruhások is így szóltak hozzám: „Zoli, baj van!” Még most sem hiszem el, hogy mi történt. A párommal kimentünk a helyszínre, ahol még ott feküdt a fekete nejlonnal letakart gyermekünk. Képtelen lettem volna úgy eljönni, hogy nem nézem meg az arcát. Nem látszottak rajta súlyos sérülések. A mentősök azt mondták, hogy nem szenvedett. Még megfoghattam Fannika pici kezét” – mondta a Borsnak a gyászoló édesapa, Zoltán.

Lovasoktatónak készült

A kislány kitűnő tanuló volt, több szabadidős versenyt is megnyert. Jövőre ment volna Mezőhegyesre lovasiskolába. Az volt az álma, hogy később gyerekeket tanít. 

Egy lovastanyán élnek

Zoltán és párja 18 éve reggeltől estig dolgozott, hogy a közös gyermeküknek mindent megadhassanak. A tanyájukon összesen 13 lónak adnak otthont. „A nulláról építettük fel a vállalkozásunkat, hogy Fanninak mindent megadhassunk, és hogy majd neki könnyebb felnőttkora legyen” – mondta a gyászoló apa.  

Tönkrement az álmuk

„Most úgy érezzük, vége az életünknek. Az igazat megvallva látszólag tudok higgadtan beszélni a fájdalmamról, valójában gyenge vagyok. Tönkrement az álmunk, amit neki építettünk fel. Most is azon gondolkodom, hogyan lehet ezt egyáltalán felfogni. Tehetetlennek érzem magam, hiszen most nem létezik más lehetőségem, el kell fogadnom, hogy a szeretett kislányom nincs többé. Bár inkább én mentem volna el!”

A lovak közt szeretett élni

Fanni leginkább a lovak közt szeretett volna élni. Amikor hazajött az iskolából, mindennap elkészítette a házi feladatát, megtanulta az anyagot, és már sietett is az állatokhoz. Halála előtti napon is lovagolt.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció – a fotó nem a kiskunfélegyházi baleset helyszínén készült