Az éjjel a férje vitte sürgősségi ellátásra az egykori szépségkirálynőt. Kulcsár Edina a kórházból jelentkezett be közösségi oldalán, elmondása szerint a lába sérült meg.

A kórházból posztolt

Kulcsár Edina és G.w.M. első közös gyermeke nemrégiben jött világra. A kis Amara érkezését szinte egy egész ország várta már, tagadhatatlan, hogy nagy figyelem és érdeklődés kíséri a kislány és szülei mindennapjait. Ezért is ijedhettek meg igazán Edina követői vasárnap este, amikor az egykori szépségkirálynő a kórházból posztolt Instagram-oldalára. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megsérült a lába

Edina 24 órán át elérhető Instagram-történetben számolt be róla, hogy a baleseti osztályra került, mert megsérült a lába. Azonban megnyugtatott mindenkit: törésről nincs szó. – írta a Blikk.hu

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nincs törés

„A férjecském elhozott egy gyors baleseti ellátásra, szóval megleszek. Ilyen ügyesen tudok otthon közlekedni, de szerencsére nem tört el, viszont ettől függetlenül a látvány nem túl szép” – írta Edina az Instagram-történetben, mely ide kattintva érhető el hétfő estig.

Megszületett

Ahogy korábban a Budapestkörnyéke.hu is írt róla, a rajongók már napok óta lázban égtek annak kapcsán, hogy vajon mikor születik már meg a sztárpár gyermeke, ám most mindenki megnyugodhat, hiszen a kis Amara világ rajött. A szülők hétpecsétes titokként őrizték a kislány születésének pontos dátumát, ám a minap már voltak arra utaló jelek, hogy Amara bizony megszületett.

Elszólta magát a barátnő

Edina körmöse és egyben barátnője például egy Instagram-történetet osztott meg, amiben arról beszél, milyen nagyszerű ajándékkal készült barátnője kislánya számára. A poszt tanúsága szerint pedig a strasszokkal kirakott cumit egy Amara nevű kislánynak szánta. Ebből a rajongók arra következtettek, ez csak Edina kislánya lehet, s nos úgy tűnik nem is tévedtek.

Csütörtökön született meg

Mindezek után a Bors számolt be arról, hogy Edina május 11-én, csütörtökön hozta világra G.w.M-vel első közös, egyébként pedig a harmadik gyermekét. A lap információi szerint Edina egy budapesti magánkórházban adott életet Amarának, és mind a baba, mind pedig az anyuka jól van.

Jelen volt az édesapa is

Természetesen a büszke édesapa is jelen volt a klinikán, mindenben támogatta kedvesét, és még a kislányát is a kezében tarthatta. G.w.M nem sokkal később a közösségi oldalán meg is osztott egy fotót, ahol Amarát tartja a kezében. Ez az első fotó a kislányról, amit a rajongók is láthatnak.

Mindent megkap majd

Ahhoz kétség sem fér, hogy Amara mindent megkap majd szüleitől. Ez abból is látszik, hogy arany babakocsit vettek neki. Kiderült: az aranynak fontos jelentősége van a roma hagyományban, így kicsit megérthetjük a leendő apuka érzéseit is. Az arany a gazdagságot, a szerencsét jelenti.

Különleges plüssmackó

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról néhány hete, hogy többen is kiszúrtak Kulcsár Edina egyik a fotóján egy különleges plüssmackót, amely körülbelül 800 ezer forintot érhet, ugyanis Louis Vuitton a márkája.

Egy 2005-ös darab újraértelmezése

A Louis Vuitton honlapján arról írnak, hogy a maci a Marc Jacobs által a Louis Vuitton 2005-ös tavaszi–nyári show-jára tervezett medve újraértelmezése. Virgil Abloh fedezte fel újra az archívumban, és kisebb méretben frissítette fel a macit – szúrta ki az RTL.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: RTL.hu