Kenyérszeletelő késsel végzett ki egy asszonyt egy salgótarjáni hajléktalan férfi, de előtte még felismerhetetlenre verte áldozatát azért, mert a nő állítólag sértegette. A férfiról kiderült, hogy már korábban is gyilkolt.

Fel sem lehetett ismerni

A 45 éves nőt egy salgótarjáni híd alatt gyilkolta meg a hajléktalan férfi. Először ököllel ütötte az arcát, majd a kenyérszeletelő késsel halálra szúrta. A nő holttestére a férje bukkant rá. Elmondása szerint fel sem lehetett ismerni a feleségét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A férje próbálta felébreszteni

A férj a Tények stábjának korábban úgy nyilatkozott, hogy hiába próbálta felébreszteni a feleségét, már nem volt benne élet. – írta a Blikk.hu

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Korábban is gyilkolt

Mint kiderült, a hajléktalan életmódot folytató férfi már korábban is gyilkolt. Akkori élettársa segítségével egy másik hajléktalan férfit öltek meg, aki szintén azt a hidat választotta menedék gyanánt, mint a hajléktalan pár. A másik férfi azonban nemcsak a lakhelyen, de a nőn is osztozni akart, ezért végeztek vele hét késszúrással.

Életfogytiglant kaphat

A gyilkos férfi életfogytiglanit kaphat, egykori élettársa pedig 10 évet. A jelenleg is letartóztatásban lévő vádlottak enyhítésért és felmentésért fellebbeztek.

Halott nő a lakásban

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról péntek reggel, hogy egy fiatal nőt találtak holtan egy fővárosi lakásban, a feltételezett elkövető után hajtóvadászatot indítottak a rendőrök. A rendőrség a közleményében azt írta, egy 13. kerületi lakásban július 13-án, csütörtök este 22 óra 30 perc körül találtak rá a nőre.

Kiadták az elfogatóparancsot

A Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés bűntettének gyanúja miatt indított eljárást. A feltételezett elkövetőt, egy 35 éves férfit az életvédelmi osztály nyomozói azonosították, ellene elfogatóparancsot adtak ki – írta a police.hu.

Döbbenet a Véső utcában

A Véső utcai társasház felbolydult a történtek óta, a házban élők azóta is megdöbbenve nézik a harmadik emeleti lakás lepecsételt ajtaját. A helyiek úgy tudják, a két fiatal alig pár hónapja ismerte egymást.

Éktelen ordibálás

„Nemrég ismerkedtek meg, ha minden igaz, nagyjából olyan három hónapja. Nem is volt eddig igazán semmi gond. Tegnap délután azonban éktelen ordibálásra lettünk figyelmesek – mondta a Borsnak egy házban lakó.

Kiabálás, majd síri csend

„Nem tudjuk, mi történt, de olyan délután négy-öt körül borzalmas ordibálás jött a lakásból, aztán pedig síri csend lett. Kicsit hátborzongató volt, de erre a szörnyűségre nyilván senki nem gondolt, ami történt” – tette hozzá.

„Erre nincs mentség”

„Reméljük, minél hamarabb elkapják azt az alakot. Az ilyen tettre nincsen mentség” – mondták a házban élők, akik nehezen dolgozzák fel a történteket.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: police.hu/illusztráció