Egy tizenkilenc éves balatoni fiatalember a péntek délutáni halálos baleset áldozata. Két társa súlyosan megsérült a Heves megyei Bélapátfalvánál történt balesetben.

Fának csapódott az autó

Szeptember 16-án 12 óra 30 perc körül a Bélapátfalva és Mikófalva közötti útszakaszon egy személyautó lesodródott az útról, majd fának ütközött. A baleset következtében a jármű egyik utasa a helyszínen életét vesztette, továbbá két személy megsérült. A helyszínelést a rendőrök teljes útlezárás mellett végezték. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Meghalt egy 19 éves focista

A baleset áldozata egy 19 éves fiatalember. Az elhunyt fiatalember és két súlyosan sérült társa a Bélkő SE labdarúgói. Horváth Tamás, a csapat edzője azt mondta, a tragikus hirtelenséggel elhunyt fiú az ifiknél játszott. Az autóban utazó két másik focistát mentőhelikopter, súlyos sérülésekkel szállította kórházba.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Két mentőhelikopter is érkezett a helyszínre

Forrás: Agria TV

Búcsúzik a csapat

„Egyszerűen felfoghatatlan drága Zsombor hogy itt hagytál bennünket. Legyen könnyű neked a föld. Köszönjük, hogy a csapatunk tagja voltál és ontottad a gólokat, nagyszerű játékoddal segítetted a csapatot. Örökre a szívünkbe vésted magad. Nyugodj békében! Kedves Berti és Laki! Szorítunk és imádkozunk a felépülésetekért! Mielőbbi gyógyulást kívánunk!” – írta egy csapattárs a Bélkő SE Facebook oldalán.

Búcsúzik a sportegyesület elnöke

„Nincs rá szó, hogy megrendített mindnyájunkat jóbarátunk, sporttársunk – Zsombi elvesztése. Millió emlék köt össze bennünket, s ez a kötelék sosem fog elszakadni. Mindig az Ő emlékével fogunk pályára lépni, az Ő biztató szavai jutnak eszünkbe, gondolatban továbbra is mosolygunk tréfás mondatain. Nyugodj békében! Őszinte együttérzéssel” – írta Bársony Dániel elnök és a Bélkő Sportegyesület.

Ebben az autóban utazott a 3 fiú

Forrás: police.hu

Elmaradt a meccs

A tragédia miatt elhalasztották a szombat 16 órára kiírt Bélkő SE-Bélapát–Gyöngyösi AK mérkőzést. A megyei I. osztályú bajnokság 4. fordulójának találkozóját november 26-án pótolják.

Búcsúzik a polgármester

A balatoni polgármester, Murányi Enikő a Facebook-oldalán nyilvánította ki részvétét. „Balaton Község Önkormányzata mélységes részvétét fejezi ki a tragikus hirtelenséggel elhunyt Csuhaj Zsombor családja felé, egyúttal osztozunk a gyászukban. Mielőbbi felépülést kívánunk, a balesetet szenvedett másik két fiatalnak” – írta a közösségi oldalán.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: police.hu