Tragikus események miatt szakadt félbe Vác–Biatorbágy megyei I. osztályú mérkőzés. Rosszul lett és meghalt a Vác egyik szurkolója.

Rosszul lett a szurkoló

A szombaton délelőtt 10 órakor kezdődött mérkőzés második félidejében lett rosszul az egyik szurkoló, akinek az újraélesztését azonnal megkezdték a lelátón. Szurkolói beszámolók szerint nem sokkal később mentő, majd mentőhelikopter is érkezett a váci stadionba.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Félbeszakadt a meccs

A mérkőzés félbeszakadt, majd a délutáni órákban közlemény jelent meg a váci klub Facebook oldalán. Az egyesület itt jelentette be, hogy a szurkolója elhunyt, hétfőn 17 órakor gyertyagyújtással emlékeznek rá a stadionban – írja a BudaPestkörnyeke.hu

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Gyertyagyújtást tartanak

„A Vác VLSE felnőtt csapata, edzői, technikai vezetője és az elnökség őszinte részvétét fejezi ki szurkolónk, Győri Ferenc családjának! Hétfőn, 17:00-kor a Stadionban gyertyagyújtással emlékezünk a mai bajnoki mérkőzésen tragikus hirtelenséggel elhunyt szurkolónkra” – tudatta a tragikus hírt a csapat.

Köszönetet mondott a lánya

„Nagyon köszönöm mindenkinek, aki a mai napon az édesapámnak megpróbált segiteni. Mind a stadion, a klub dolgozóinak, mind a mentősöknek. A Vác volt a szívügye, a lelke egy része most már mindörökké ott marad a stadionban” – írta Vác VLSE Facebook oldalán a férfi lánya.

Meccs közben halt meg

Két hete, meccs közben rosszul lett a pályán, összeesett és meghalt Magócsi Zoltán, a Monor SE labdarúgója. A csapat közleménye szerint a gyors orvosi ellátás ellenére sem tudták megmenteni szeretett focistájuk életét.

Magócsi Zoltán

Forrás: Facebook

Összeesett a játékos

A Monor SE-CSH SE mérkőzésen eleinte minden rendben volt, aztán egyszer csak azt lehetett látni, hogy a pályán összeesik a monori csapat játékosa, Magócsi Zoltán. 

Elhunyt a focista

A bíró azonnal leállította a meccset, a mentők pedig a bajba jutott játékoshoz siettek. Hiába a gyors orvosi ellátás, a sportoló meghalt.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció