Egyik baleset követi a másikat szombaton: karambol történt az M7-esen, az M-ösön és az M70-es autóúton is. Mutatjuk a részleteket!

Baleset az M70-esen

A police.hu információi szerint baleset történt az M70-es auótúton. A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján 2022. augusztus 13-án 9 óra 30 perc körül az M70-es autópálya 8-as kilométerszelvényében, Tornyiszentmiklós felé vezető pályatestén egy személyautó szalagkorlátnak ütközött. A balesetben személyi sérülés nem történt. A forgalom a leállósávon halad. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Erre kérik az autósokat

A helyszíni szemle ideje alatt forgalmi torlódás várható, a rendőrség kéri az arra közlekedőket, hogy fokozott figyelemmel és türelemmel vezessenek!

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

FRISS!

Két kislányával ment kirándulni a 44 éves bonyhádi nő, de eltévedtek az erdőben – Így segített nekik megtalálni a kivezető utat egy rendőr

Baleset az M5-ösön

A hatóság tájékoztatása szerint az M5-ösön, Lajosmizse közelében is baleset történt. Az elsődleges információk szerint 2022. augusztus 13-án 10 óra 30 perc körül az M5-ös autópálya 64-es kilométerszelvényében, Lajosmizse közelében több gépkocsi ütközött, emiatt a belső forgalmi sávot Szeged irányába lezárták.

Torlódás

A helyszínelés és műszaki mentés idejére torlódásra lehetett számítani, azonban a police.hu tájékoztatása szerint azóta helyreállt a forgalmi rend.

Három autó rohant egymásba az M7-es zalai szakaszán

A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján 2022. augusztus 13-án 10 óra 30 perc körül az M7-es autópálya 219-es kilométerszelvényében a Budapest felé vezető pályatesten három személyautó ütközött össze. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Ötös karambol

Az M7-esen egy másik baleset is történt, Siófok térségben öt autó karambolozott. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2022. augusztus 13-án 11 órakor az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a 89-es kilométerszelvényében, Balatonvilágos térségében -eddig tisztázatlan körülmények között- öt gépkocsi ütközött össze.

Nem sérült meg senki

A baleset során személyi sérülés nem történt. A helyszínelés és a műszaki mentés idején félpályás útlezárás van érvényben, a forgalmat a 7-es számú főútra terelik, írják. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Freepik