Meghalt két ember a 3204-es úton, Gyöngyös és Karácsond között, ahol összeütközött két autó péntek délután – közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. Azonban nem ez volt az egyetlen baleset augusztus utolsó péntekjén, ugyanis az 51-esen megpördült egy autó, az M0-áson négyes és hármas karambol is történt, a 66-os főúton is felborult egy kocsi, Budapesten is többen ütköztek. Baleseti összesítő a Kékvillogón, augusztus 27-én, pénteken este.

Baleset Gyöngyösnél

A 3204-es út 4-es kilométerében, Gyöngyös és Karácsond között 2021. augusztus 27-én 17 óra 7 perc körül eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze két személygépkocsi. A baleset következtében mindkét jármű vezetője a helyszínen életét vesztette, derül ki a police.hu tudósításából.

Hármas karambol az M0-áson

A Duna-hídnál, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon forgalmi akadály alakult ki: Három személyautó ütközött össze az M0-ás autóút 15-ös kilométere közelében, a Duna-hídnál, Budapest 22. kerületének térségében, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki, írja a katasztrófavédelem. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

FIGYELEM! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Szalagkorlátnak ütközött egy tréler az M1-esen

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautót szállító tréler az M1-es autópálya 71-es kilométere közelében, Tata térségében, a főváros felé vezető oldalon. A komáromi hivatásos és a nagyigmándi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet. Munkájukat a kocsi önkéntes tűzoltók segítették. Az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki.

Megpördült egy autó az 51-es főtúton

Megpördült egy személyautó az 51-es főút 167-es kilométere közelében, a Bács-Kiskun megyei Bátmonostor térségében, a Baja felé vezető szakaszon. A bajai hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járművet. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett szakaszon a mentés idejére a fél útpályát lezárták.

Négyes karambol az M0-áson

Ráfutásos balesetet szenvedett négy személyautó az M0-ás autóút 59-es kilométere közelében, Budapest 16. kerületének határán, a cinkotai lehajtó közelében, az M4-es autópálya felé vezető oldalon. A fővárosi hivatásos tűzoltóknak egy járművet kell áramtalanítaniuk. Az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki.

Felborult egy autó a 66-os főúton

Mánfa térségében, a Pécs felé vezető szakaszon forgalmi akadályra kell számítani: Felborult egy személyautó a 66-os főút 7-es kilométere közelében, a Baranya megyei Mánfa térségében, a Pécs felé vezető szakaszon. A balesethez a komlói hivatásos tűzoltókat riasztották. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

Négyes karambol a Gellért-hegynél

Négy személyautó szenvedett utoléréses balesetet Budapest 1. és 11. kerületének találkozásánál, a Sánc utcában. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat is riasztották. Az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

Két autó karambolozott a 71-es főúton

Összeütközött két személyautó, és egy harmadik is érintett abban a balesetben, amely a 71-es főút 62-es kilométere közelében történt, a Veszprém megyei Balatonszepezden. A badacsonytomaji hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A balesetnél az utat a mentés idejére lezárták.

Karambol Budapest 12. kerületében

Két személyautó ütközött össze, majd egy harmadiknak is nekicsapódtak Budapest 12. kerületében, a Németvölgyi úton, a Nagysalló utca találkozásának közelében. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. A mentés idejére az érintett szakaszt lezárták.

Oszlopnak ütközött egy autó Budapest 3. kerületében

Közvilágítási oszlopnak ütközött egy személyautó Budapest 3. kerületében, a Torma Károly utcában. Az oszlop rádőlt a járműre. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják az autót. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. A BudapestKörnyéke.hu információi szerint a baleset során a Szentendrei úton kifelé haladt egy fiatalember Daewoo Lanos autójával Békásmegyer irányába, a belső sávban.

Elaludt a volánnál

A Monostori út magasságában vélhetően egy pillanatra elaludt a volánnál, emiatt az autó balra kitért, felugratott az elválasztó betonszegélyre és nekicsapódott egy beton villanyoszlopnak. Az oszlop eltört és keresztbe dőlt a Szentendrei úton, illetve a Daewoo mellett a középső sávban haladó Volkswagen furgonra.

Felvétel a helyszínről:

Fotó: Gombkötő Krisztián

Ezt mondta a furgon vezetője

A furgon vezetője elmondta: nyugodtan haladtak a középső sávban, mellettük a Daewoo a belsőben, amikor hirtelen eltűnt mellőlük a személyautó. A VW sofőrje ebben a pillanatban ösztönösen fékezett – ezzel valószínűleg súlyos sérüléstől mentette meg az utasát és önmagát, mivel így az oszlop a már álló helyzetben lévő furgon elejére dőlt, és nem a vezetőfülkére.

Komoly sérült is van

A Daewoo sofőrje ugyan használta a biztonsági övét, de így is akkora lendülettel csapódott a kormánynak, hogy az eltört.Ő komolyabban sérült, a furgon két utasa sérülésmentesen átvészelte a balesetet. A kifelé tartókat a rendőrség a helyszínelés és műszaki mentés idejére áttereli befelé jövő oldalra, óriási a torlódás a környéken. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel a Budapest 12. kerületében történt balesetről – Fotó: Gombkötő Krisztián