Drámai körülmények között, csapattársai karjaiban vesztette életét a napokban egy magyar kerékpáros, B. László. A miskolci férfi bringás csapattársaival együtt tekert a Bükkben, amikor az edzés közben rosszul lett. Hiába érkezett gyorsan a segítség, a férfi életét már nem tudták megmenteni. 

Összeesett

László, vele bicikliző csapattársai legnagyobb riadalmára, élettelenül zuhant az aszfaltra. Társai egy emberként rohantak oda segíteni, és miközben értesítették a mentőket, azonnal megkezdték a férfi újraélesztését is. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Nem tudták megmenteni az életét

Bár a mentősök is hamar a helyszínre értek, minden küzdelmük és a társai emberfeletti harca ellenére sem lehetett megmenteni a férfit, aki elhunyt. Családján kívül a férfi barátai és a kerékpárosok is teljesen összetörtek halála hírére.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Gyászolnak a barátok

A Bors úgy tudja, László társai azóta is képtelenek feldolgozni, hogy szeretett és mélyen tisztelt barátjuk a karjaik között vesztette életét. Csapata szívszaggató szavakkal búcsúzott tőle: “A mai napon egy csapattársunk végleg itt hagyott minket. Laci barátunk szívinfarktust kapott közös csapattekerés közben és többszöri újraélesztés után sem sikerült őt visszahoznunk az élők sorába” – írta egyik ismerőse. 

Fájdalom nélkül távozott

“Egy nagyszerű embert veszítettünk ma el, de felhőtlen boldogságban, barátok között, az ő szeretett hegyiben, fájdalmak nélkül távozott” – írták, utalva arra, hogy barátjuk imádott sportja közben halt meg. 

Szerették és tisztelték 

Lászlót mindenki szerette és tisztelte, úgy a civil életben, mint ahogyan a kerékpársport berkein belül is. A csupaszív, szeretetreméltó emberként jellemzett László rajongva szerette ugyanis a sportot, sok versenyre kilátogatott, hogy biztassa csapattársait.

“Ez nagy kincs”

“Nem hittem volna, hogy a miskolci versenyen való biztatását fogom utoljára hallani. Nagyon sajnálom! Legalább azt csinálta épp, amit mindig is szeretett és azokkal volt, akik szintén tisztelték, szerették! Ez nagy kincs, de nagy trauma ez az itt maradottak számára” – írta szomorúan a férfi egyik barátja. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Tragédia a futóversenyen

Tavaly novemberben tragédia történt a Napkoron, a III. András Napi Futóversenyen. Futás közben lett rosszul egy versenyző, életét már nem tudták megmenteni. Az 50 éves nőhöz mentőhelikopter érkezett. Sporttársait sokkolta Zsuzsa halála. Az esetről ebben a cikkünkben írtunk részletesen.

Kiemelt kép: illusztráció