A Mercedesben ülő férfit eltiltották a vezetéstől, mégis autóba ült. Felismerték a helyi rendőrök és utána mentek. A 41 éves férfi amikor meglátta a villogó rendőrautókat a fék helyett a gázra taposott. Meglepően hosszú lett az üldözés, szinte fél Pesten át tartott az akció, végül a menekülő sofőr elfogásában egy villamosvezető segített, amikor megállt a menekülő autó előtt a szerelvénnyel. Ekkor az autós kitérőre kényszerült, a villamossíneken hajtott tovább. A száguldozásról készült videót a cikkünk alján nézheted meg.

Menekülés a rendőrök elől

A közlekedési szabályokra fittyet hányva, forgalomból kivont kocsijával menekült a rendőrök elől egy vezetéstől eltiltott autós Budapesten. Ámokfutásának az vetett véget, hogy valamennyi kereke defektet kapott, amikor a villamossíneken próbált egérutat nyerni, miután egy szemfüles villamosvezető megállította a szerelvényt az úton, és nem volt hova tovább mennie a menekülő autósnak. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Felrobbant abroncsok

A férfi a villamossíneken folytatja a robogást, de a Mercedes abroncsai felrobbantak. Ekkor a férfi kiugrott az autóból és gyalog menekült tovább a temetőn keresztül, végül a közeli vasútállomáson fogták el.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Eltiltották a vezetéstől

A BRFK 18. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei június 6-án délután a Lakatos úton figyeltek fel egy autóra, amely úgy közlekedett, hogy a nyilvántartás szerint kivonták a forgalomból. A rendőrök a volánnál ülő férfit is felismerték, akiről tudták, hogy el van tiltva a járművezetéstől. 

Menekülés

A járőrautó fény- és hangjelzését használva, tehát szirénázva próbálta megállásra bírni, de az autós menekülni kezdett, több piros lámpán és záróvonalon áthajtva a Sibrik Miklós felüljárón át a kőbányai Új Köztemető felé vette az irányt. 

Gyalog futott tovább

Ott a Kozma utcán a villamossínekre hajtva próbált meglépni az őt követő rendőrök elől, ezt már az abroncsai sem bírták, és 60 méter után elakadt. A sofőr a kocsiból kiugorva a temetőn keresztül gyalog menekült tovább, végül a mintegy két kilométerre lévő Rákos vasútállomáson fogták el.

Drága buli

A 41 éves M. Mihályt a BRFK X. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett megalapozott gyanújával hallgatták ki. A tilos jelzéseken áthaladás miatt összesen 455 ezer forint közigazgatási bírságot és 56 előéleti (büntető)pontot szabtak ki rá, valamint szabálysértési eljárások indultak vele szemben a további veszélyes közlekedési manőverek miatt is. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Itt az esetről készült videó

Kiemelt kép: részlet a fenti videóból