Rejtélyes körülmények között veszett nyoma annak férfinak, aki pénteken Dorogról indul a fővárosba dolgozni, de oda már nem érkezett meg.

Kétgyermekes családapa tűnt el

Igen rejtélyes körülmények között veszett nyoma a kétgyermekes családapának, a 44 éves Nékám István Zoltánnak. Péntek reggel Dorogon még felszállt a vonatra, de a budapesti munkahelyére már nem érkezett meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A felesége adta ki a riasztást

„Kérem, aki tud, segítsen! Reggel a 6.14-kor induló vonattal indult el Dorogról a Nyugati pályaudvar felé, de a munkahelyére nem érkezett meg.” – írta a közösségi oldalakon.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Telefonját egy ideig be tudták mérni

„A cellainformáció szerint a telefonját a rendőrség Piliscsaba, Pilisjászfalu és Úny háromszögében mérte be, amíg még működött. Aztán viszont megszűnt a jel, és azóta sem lehet róla semmit sem tudni.

Ő Nékám István Zoltán

185 cm magas, őszes haj, barnás-zöld szem, utoljára viselt ruházata fekete-kék dzseki, sötétkék farmernadrág, sötétkék pulóver és galléros póló, szürkés hátizsák. Ismertető jel a szája feletti anyajegy.

A Facebookon is közzétették a fényképét

A család összetört

Bár a Bors is próbálta megkeresni a családot, de egyelőre senki nem akar nyilatkozni. A legrosszabbra meg gondolni sem mernek. Mindenki visszavárja Istvánt.

Egy hasonlóan jól szituált ember egy koncert után tűnt el

Mint ahogyan korábban a budapestkornyeke.hu is megírta, Szűcs Tamás, a Pátria nyomda termelési igazgatója tavaly szeptember 29-én, egy Budapest Parkban rendezett koncert után nyom nélkül tűnt el.

Két barátjával ment bulizni, többé soha nem látták

Szűcs Tamás két barátjával találkozott, majd a Budapest Parkba mentek a Sofi Tukker zenekar koncertjére. A rendezvény vége óta nem adott életjelet magáról.

Annak a történetnek tragikus vége lett

Valamivel több mint egy hónappal később találtak egy holtestet 50 kilométerrel távolabb az eltűnése helyszínétől, Adonynál, amiről feltételezték, hogy eltűnt fiatalemberé lehet. Később a DNS-tesztek igazolták, hogy sajnos tényleg Szűcs Tamást találták meg. A halála körülményeiról továbbra sincs hír, a rendőrség nyomozást folytat.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: Facebook