Szombathelyen, a Rohonci úti társhasházhoz vonult ki a rendőrség és mentők. Még nem tudni, hogy bűncselekmény történt-e

Hétfőn reggel vonultak ki a rendőröket

Bűnügyi helyszínelők érkeztek hétfőn reggel a szombathelyi Rohonci út egyik társasházához. A nyugat.hu információi szerint egy első emeleti lakásban találtak rá egy idős férfi holttestére. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Védőfelszerelésben mentek fel a rendőrök

A lakásban védőfelszerelésbe öltözött nyomozók dolgoznak. Ez nem jelenti azt automatikusan, hogy bűncselekmény történt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Senki sem tudja mi történt

Azóta sem derült több információ az esetről. Mivel a rendőrség vizsgálati szakaszban tart, így bővebb információkat nem közölt.

Itt történt az eset

Szombathely izgalmas napja volt a hétfő

A majális úgy látszik idén is magasra korbácsolja az indulatokat. Szombathelyen egy vendég ütlegelte a taxist, aztán őt verték véresre.

Házaspár ült a taxiba

Rögtön az elején komoly vita alakult ki, de akkor még a házaspár között. Azon ment a szócsata, hogy pontosan hova menjenek. Végül a taxis hozott egy döntést, és amit a nő akart, azt követte. – írta a Blikk.

Kiakadt a férj

A felesége döntésén a férfi annyira kiakadt, hogy elkezdte ütlegelni hátulról a taxist. A sofőr természetesen megállt, és kiszállt a járműből.

A feleség állt közéjük

A dühödt utas kiszállt a kocsiból és megpróbálta kirángatni a taxist is. Verekedés alakult ki közöttük, és a feleség hiába próbált a két férfi közé állni, egyiket sem tudta lecsillapítani.

Ezúttal a szemtanúk segítettek

A támadónak most nem volt szerencséje. A közelben tartózkodók a taxis segítségére siettek, és végül az utas járt rosszul. A járókelők aztán jól helyben hagyták az agresszív férfit, aki a végén véresen terült el a földön. Hozzá mentőt kellett hívni, és az elsődleges adatok alapján súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A taxis sérülés nélkül megúszta.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: MTI