Rosszul lehetett az a horgász, akinek a holttestét a Körösben találták meg a holttestét. Az 55 éves férfi csak néhány órára ment el otthonról, családja nem tudta elérni, ezért kezdték el keresni.

Horgászni ment a Körösre

Szombaton Körösszakál külterületére, a Sebes-Körös hidjához riasztották a komádi önkormányzati tűzoltókat. Egy férfi tűnt el a vízben. A családja kezdte el keresni az 55 éves helyi lakost, aki szombaton, néhány órára ment horgászni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Aggódott a család

A férfi egy idő után nem vette fel a telefont, az aggódó rokonok elindultak a folyóhoz, közben hívták a rendőröket is. Először a parton keresték a férfit, de sehol sem találták. Közben megérkeztek a rendőrök, és alig fél órával később egy híd közelében vették észre a férfit, a teste a vízben lebegett.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kiemelték a vízből

Az egység végül dugólétra és mentőkötél segítségével kiemelték őt a vízből. A mentőszolgálatnak átadták, akik megpróbálták újraéleszteni, azonban már nem lehetett rajta segíteni, a helyszínen életét vesztette.

Cukorbeteg volt

A helyiek szerint a férfi cukorbeteg volt, így elképzelhető, hogy horgászás közben rosszul lett, és ezért eshetett a vízbe, ahonnan már nem tudott kijönni.

Fürdeni ment

Júniusban egy dévaványai fiú, Gyomaendrődön, a Hármas-Körös szakaszán, a Hősök útja végén található szabadstrandon fürdőzött, amikor elmerült. A Körös Mentőcsoport búvárai másnap találták meg a fiatal holttestét a folyóban.

Szonárral is keresték

A tragédia után Pataki Balázs, a dévaványai REX Mentőkutyás Egyesület elnöke elmondta, rendőrségi megkeresésre vettek részt a fiatal felkutatásában nyomkereső kutyáikkal. A fiatalt eltűnésének napján már keresték szonárral, de nem jártak sikerrel.

Búvárok találták meg

A búvárokkal meg is találták a fiút, mintegy 3,4 méter mélyen. Kutyáikkal megerősítették, hogy ott merült el a keresett személy. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt fulladt a vízbe a horgász

Kiemelt kép: illusztráció