A felvételen az látható, hogy egy férfi és egy nő egy egyenruhás férfival veszekedik a miskolci Tiszai Pályaudvar előtt. A mellényes férfi a dulakodás végén egy jobbegyenessel, majd egy balhoroggal a földre küldi mindkettőjüket. A MÁV is megszólalt az ügyben.

Durva verekedés

Egy először TikTokon megjelent, majd a Facebookon is közzétett videó szerint két embert is kiütött egy egyenruhás férfi Miskolcon, a Tiszai pályaudvar előtti téren. A félperces videón az látható, hogy egy félmeztelen férfi veszekszik az egyenruhás férfival, miközben egy nő próbálja csillapítani, távol tartani őket egymástól. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A nőt is földre küldte

A dulakodás azzal végződik, hogy a félmeztelen férfit az egyenruhás egy jobbegyenessel kiüti, majd a nőt egy balhoroggal a földre küldi. A ruházatából ítélve – fekete egyenruha, láthatósági mellény, fekete baseballsapka – az egyenruhás vasúti biztonsági őr lehetett. A TikTok-oldalon, ahol először megjelent, már nincs fent a felvétel.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Szombaton történt

A MÁV sajtóosztálya az esettel kapcsolatban az rtl.hu-val közölte: a felvételen látható incidens október 7-én történt a Tiszai pályaudvar előtti téren. A MÁV, amint értesült a történtekről, felszólította a szolgáltató céget az esemény azonnali kivizsgálására.

Vizsgálódik a rendőrség is

A videón látható vagyonőr, nem a MÁV-Volán csoport munkavállalója, hanem a vasúttársaságnak személy- és vagyonőri szolgáltatást biztosító cég dolgozója – hangsúlyozták válaszukban. A szolgáltató cég munkavállalóját szolgálati ideje alatt érte a támadás, az incidenst pedig rendőri intézkedés követte. Az ügyben rendőrségi eljárás van indult – írja az RTL.hu, ahol a videó is látható.

Biztonsági őrt vertek

Ahogy írtunk róla, megvertek egy őrt áprilisban, az egyik kőbányai Auchanban történt az eset, amelyet videókamera is rögzített. A BRFK jelenleg garázdaság miatt ismeretlen tettes ellen nyomoz.

Még tavaly augusztusban történt

Az eset még tavaly augusztusban történt. A rendőrség most mindössze annyit közölt, hogy szóváltás alakult ki egy férfi és a biztonsági személyzet között, majd az ismeretlen elkövető megrúgta is megütötte a biztonsági szolgálat emberét

Még nem sikerült a beazonosítás

A biztonsági őr könnyű sérüléseket szenvedett, az elkövető pedig elmenekült a helyszínről. Hiába rögzített mindent a kamera, a férfit eddig nem tudták beazonosítani. A kőbányai rendőrök azt kérik, aki felismeri a tettest, vagy személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, az jelentkezzen.

Márciusban a villamoson verekedő két férfi okozott gondot

A budapestkornyeke.hu korábban megírta, hogy a múlt héten a 4-6-os villamoson okozott komoly fennakadást két verekedő férfi. Az incidens miatt a villamos nem is tudott tovább közlekedni, visszafordították. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: részlet a videóból