Amint arról beszámoltunk, a múlt kedden, kora délelőtti órákban brutális emberölés történt Miskolcon, az Aldi parkolójában.Kalapáccsal bántalmazta. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított tettleg bántalmazta a 76 éves férfit, oly módon, hogy őt több alkalommal kalapáccsal fejen ütötte, majd saját autójába beszállva a bántalmazástól kábult sértettnek több alkalommal nekihajtott az autójával, aminek hatására a sértett két jármű közé szorult. 

Elfogták az elkövetőt 

A bejelentést követően a rendőrök a helyszínen azonosították, elfogták, majd a rendőrségre előállították a feltételezett elkövetőt. A rendőrség a gyanúsítotti kihallgatást követően a férfi őrizetbe vételét, majd letartóztatásának indítványozták.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

A helyszínen meghalt 

Az idősebb férfi, ennek következtében, olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A gyanúsított fenti cselekménye alkalmas emberölés bűntettének megállapítására, mely azonban az orvos-szakértői véleményre figyelemmel súlyosabban is minősülhet.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ezzel az autóval ütötte el az áldozatot

Forrás: police.hu

Tartozás állt a támadás hátterében

Sajtóhírek szerint az autójavításban érdekelt vállalkozó fia volt az elkövető, az áldozat pedig pénzzel tartozott az apának. A fiú meglátta az áruház parkolójában az idős férfit, és kalapáccsal nekiesett, majd autójával el is ütötte. A áldozat menthetetlen volt. 

Cáfolja a család 

„Az Aldinál történt gyilkosság hátteréről több újságban és weboldalon olyan információk jelentek meg, amelyek nem felelnek meg a valóságnak. Habár szeretném megosztani egy lappal a történtek valódi hátterét, de amíg a nyomozás folyamatban van, erre egyenlőre nincs lehetőségem, mert az negatívan befolyásolhatja az ügyet”– mondta az áldozat lánya, K.A.

Az igazság harcosa volt 

„Azért beszélek erről, mert édesapám egész életében az igazság harcosa volt. Méltatlan a híréhez és az egész életéhez, hogy valótlan információk jelentek meg róla” – mondta a boon.hu-nak a meggyilkolt K. Z lánya.

Hátulról támadt 

.„Mindezt figyelembe véve, annyit viszont elmondhatok, hogy édesapámat a bevásárlást követően váratlanul érte a támadás. Az elkövető hátulról támadta meg és egyetlen szó elhangzása nélkül vitte véghez kegyetlen tettét. Édesapám valószínűleg már az első ütés után elvesztette az eszméletét.”

Szerdán a bíróság döntött a gyanúsított ügyében.

A Miskolci Járásbíróság indított büntetőeljárást az ügyben. A beszerzett pszichiátriai vélemény alapján – a gyanúsított mentális állapotára tekintettel – megalapozottan feltehető, hogy szabadlábra kerülése esetén újabb, személy ellen irányuló erőszakos cselekményt követne el, így a bíróság 6 hónapra elrendelte előzetes kényszergyógykezelését. A végzés végleges. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: helyszínelés a gyilkosság után – Forrás: police.hu