Egy idősebb nőt bántalmazott egy férfi Budapesten, a 47-es villamoson. Az Újbudán történt eset végül azért ért jó véget, mert egy bátor férfi közbelépett és elzavarta a támadót.

Rászólt, hogy ne dohányozzon

Ijesztő dolog történt az Újbudán közlekedő 47-es villamoson: egy férfi megütött egy idősebb hölgyet, miután ő rászólt, hogy ne a megállóban dohányozzon. A várakozóhelyen valóban mindenkinek tilos a cigarettázás, ráadásul a férfi ezzel zavarta a járatra várakozókat is. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Erőszakoskodott a villamoson

Az agresszív férfi ezután a járatra felszállva erőszakoskodott Erzsébettel. Végül egy bátor utas tessékelte le a villamosról, ezzel megakadályozva, hogy további fájdalmat tudjon okozni a nőnek. A felháborító eset a 47-es villamos Andor utca és a Kalotaszeg utca közötti szakaszán történt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

„Hirtelen megütött”

„Délután fél 4 körül a 47-es villamosra várakoztunk, amikor egy férfi a megállóban elkezdett dohányozni. Én megkértem, hogy hagyja abba, amire ő ingerülten reagált. Miután felszálltunk a villamosra, odajött hozzám és hirtelen megütött” – írta a hölgy a közösségi oldalon.

Frissen szabadult a börtönből

A nő beszámolója szerint később a rendőrök elvitték a férfit, és elárulták neki, hogy a támadója frissen szabadult a börtönből szombat reggel. Úgy tűnik, hogy az első szabad napján már nem tudott viselkedni. Bár a rendőrség intézkedett a férfi ügyében, Erzsébet nem tervez feljelentést tenni az ügyben.

Megköszönné a segítséget

Ugyanakkor keresi a megmentőjét, hogy megköszönhesse neki a segítséget. A bajba jutott hölgy elárulta, hogy a nagy ijedség közepette nem tudta megköszönni megmentőjének a segítséget, ezért azt kérte, hogy tolmácsolják háláját az ismeretlen fiatalembernek, aki kérdés nélkül a segítségére sietett.

Hősies cselekedet

A kerület egyik Facebook-csoportjában is kiemelte egy bejegyzésében a hőesies cselekedetedet, hogy minél több ember láthassa, hogy élnek olyan emberek Újbudán, akikre számítani lehet a bajban ismeretlenül is – írta meg a Bors.

Ezer hála, nagy ölelés

„Nagyon szépen köszönöm, hogy kiállt értem és letessékelte a férfit a villamosról! Ezer hálám, és nagy ölelés érte” – írta bejegyzésében a hölgy.

Verekedés a 4-6-os járaton

A Kékvillogó.hu adott hírt arról, hogy szombaton 17 óra 49 perckor érkezett a bejelentés a rendőrségre, miszerint a 4-6-os villamoson a Margit körút 19. szám környékén két ember verekszik. A kerületi rendőrök néhány perccel később már a helyszínen is voltak és elfogták, majd előállították a két verekedőt. 

Nem járt a villamos

Az eset miatt körülbelül fél óráig nem járt a 4-6-os villamos a Széll Kálmán tér és a Jászai Mari tér között, illetve a 17-es villamos a Széll Kálmán tér és a Margit híd, budai hídfő között. A villamosok 18:22-től újra a teljes vonalon közlekedtek. Hogy mi miatt esett egymásnak a két ember a villamoson, azt egyelőre nem lehet tudni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció