Az agresszív szurkoló a Portugália-Magyarország EB-meccsen balhézott össze. Biztonsági kamerák rögzítették a suttyó viselkedést, az ügyészség gyorsított eljárás keretében állítja bíróság elé a férfit. A videót a cikkünk alján lehet megnézni.

A portugál-magyar meccsen balhézott

A megalapozott gyanú szerint egy 48 éves férfi 2021. június 15-én a Puskás Arénában megrendezett Európa Bajnokság Magyarország – Portugália válogatott labdarúgó mérkőzésen nézőként vett részt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ököllel többször megütötte

A meccs kezdete előtt, a lelátón szóváltásba keveredett egy másik férfival. A gyanúsított ököllel kis- és közepes erővel, többször megütötte a másik férfi arcát. A videón jól látszik, hogyan húzott be a másik szurkolónak.

Suttyó verekedő

A megvert férfi társaságában tartózkodó személyek fellépése miatt a suttyó verekedő felhagyott cselekményével, a sértett könnyű sérüléseket szenvedett.

Erőszakos magatartás

A zuglói nyomozók a kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartás miatt gyanúsítottként hallgatták ki a férfit nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt.

Beismerő vallomást tett

A Budapesti 14. és 16. Kerületi Ügyészség a bántalmazást beismerő terheltet a mai napon, gyorsított eljárás keretében, a Pesti Központi Kerületi Bíróság elé állítja.

Fegyelmezetlen magyar szurkolók

Az UEFA az Európa-bajnokság minden magyar meccse után bejelentette, hogy vizsgálja a magyar csapat szurkolóinak a viselkedését. Végül közölték, hogy a magyar szurkolók diszkriminatív megnyilvánulása miatt három zárt kapus mérkőzésre büntette a magyar szövetséget. Kettőt le is kell tölteni, a harmadikat két évre felfüggesztették.

Negyedik büntetés

A szervezet emellett 100 ezer euróra is megbüntette a magyar szövetséget, amelynek „Egyenlő Játék” feliratú molinót kell kifeszítenie ezeken az összecsapásokon. Pár éven belül ez a negyedik büntetés, amit a magyar szurkolók egy részének viselkedése miatt szabnak ki a magyar válogatottra – írja a 444.hu. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A videót alábbi képre kattintva lehet megnézni

Kiemelt kép: részlet az ügyészség videójából