Véraláfutás, törött orr és arccsont. Így néz most ki az a férfi, aki szombaton a testvérével és annak barátnőjével strandolt a Dagályban. Egy részeg férfi megütötte az egyik nőt, ekkor szabadultak el az indulatok. A biztonságiak a férfi elmondása szerint semmit sem tettek, a rendőrség garázdaság miatt nyomoz.

Tettlegességig fajuló verekedés volt szombaton a Dagály Fürdőben – tudósít az RTL Klub Híradója. A támadás egyik sértettje elmondta: testvérével és annak barátnőjével strandoltak a Dagályban, amikor egy részeg férfi, és annak társasága beléjük kötött, ezután pedig őt is, illetve testvére barátnőjét is megütötték.

A férfinak eltörött az arccsontja, és nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A féri elmondása szerint a biztonságiak nem segítettek megakadályozni a történteket, semmit sem tettek, sőt még a tetteseket sem tartották vissza, azok elmenekültek a strandról.

Mivel 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett a nőket védelmező férfi feljelentést tett a rendőrségen. A Dagályból senki sem nyilatkozott még, a rendőrség pedig csoportosan elkövetett garázdaság miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

Eközben a Palatinuson is akció volt, ott pedofilt fogtak. A fürdőből vitte el a rendőrség a középkorú férfit, akire egy anyuka hívta fel a biztonsági őr figyelmét. A férfi a nő 7 és 10 év közötti lányait a csúszdán fogdosni kezdte egy férfi, segítségnyújtás ürügyén.

Palatinus Gyógy-, Strand- és Hullámfürdőben egy férfi megengedhetetlen módon közeledett két gyermekhez. A 7 és 10 év közötti lányokat az édesanyjuk elengedte csúszdázni, ahol egy férfi felajánlotta a segítségét a gyerekeknek, és ezzel az ürüggyel fogdosta őket. Erről az egyik fürdőző számolt be.

<

“A feleségemmel és a gyerekeimmel voltunk a strandon, amikor egyszer csak megláttuk a biztonsági szolgálat embereit, akik elég feszültek voltak.

<

Figyelni kezdtem őket és láttam, hogy egy nővel beszélgetnek, aki mellett két kicsi lány álldogált, kisiskolások lehettek.

<

Látszott az anyukán, hogy nagyon ideges. Heves mozdulatokkal magyarázott, majd a biztonságiakkal együtt egy középkorú férfihoz mentek, aki szintén fürdőző volt” – idézte a férfi beszámolóját a Ripost.

<

Miután a gyerekek elmesélték a történteket a nőnek, ő azonnal segítséget kért, a pedofilt pedig a rendőrök kiérkeztéig visszatartották. A Budapesti Rendőr-főkapitányság egy személyt gyanúsítottként hallgatott ki az ügyben.

Kiemelt kép: részlet az RTL videójából