Súlyos baleset történt a Gyál és az M5-ös autópálya között húzódó bekötőúton. A sztráda felé közlekedett egy Landini típusú pótkocsis traktor, amibe kanyarodás közben, nagy erővel belecsapódott egy motor. A helyszínre elsőként a gyáli orvosi ügyelet ért a helyszínre, ő kezdte meg a sérültek ellátását. Beszámolónk végén mutatjuk a helyszínen készült fotókat.

Kanyarodni akart a traktoros

Csütörtök délután egymás után több súlyos baleset történt Pest megyében, például Üllő központjában, Gyál külterületén, illetve az M0-s autóúton. Gyál és az M5-ös autópálya között húzódó 4602-es bekötőúton, a sztráda felé közlekedett egy Landini típusú pótkocsis traktor. A traktor vezetője a Pepco raktárnál található ipartelepre szeretett volna bekanyarodni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Előzésbe kezdett a motor

Bekapcsolta az irányjelzőt, majd megkezdte a kanyarodási manővert, ám közben későn, vagy egyáltalán nem észlelte a mögötte szintén Gyál felől érkező Suzuki GSX-1400 motort, amely eközben már megkezdte a traktor előzését.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nagy erejű becsapódás

A motor nagy erővel a traktor bal oldalába csapódott, a motort vezető férfi és női utasa lezuhantak a motorról. A helyszínre elsőként a gyáli orvosi ügyelet ért a helyszínre, ő kezdte meg a sérültek ellátását.

Súlyos sérülésekkel kerültek kórházba

A kiérkező mentőszolgálat munkatársai levágták a ruhát a motorosról, majd az úttesten stabilizálták az állapotát, majd később súlyos sérülésekkel szállították kórházba, ahogyan az utasát is. A traktor vezetője nem sérült meg a balesetben. A 4602-es út érintett szakasza több órára teljes lezárásra került, a forgalmat elterelték. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: Facebook/Dobsa János, Motoros angyalé