Egy fa is kidőlt abban az ütközésben, amely a 21. kerületben történt. A szabálytalanságnak az ismert kormánypárti politikus családi autója látta kárát.

Nem adott elsőbbséget

Szerda kora délután egy Skoda közlekedett a főváros 21. kerületében, a Sügér utcában. A Szent István út felől érkező jármű azonban nem adott elsőbbséget a Sáska utcán haladó másik autónak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kidőlt a fa

Ez egy úgynevezett „jobbkezes” utca – vagyis itt a jobbról érkező járműnek van elsőbbsége. Az ütközés hatására a Skoda 90 fokban elfordult, és nekicsapódott a Sügér utca 9. számú ház előtt parkoló Fiat 500-asnak, amely kidöntötte az előtte álló fát.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ismert kormánypárti honatya autója volt érintett

A BudaPestkörnyeke.hu úgy tudja, a baleset Németh Szilárd csepeli otthona előtt történt. A sérült Fiatot a Fidesz alelnökének, országgyűlési képviselőjének felesége birtokolja. A csattanásra kijött a politikus neje is, s megkérdezte, tud-e valamiben segíteni.

Kijöttek a tűzoltók is

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) tájékoztatása szerint a helyszínre műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek. Személyi sérülésről nem tudni.

Az ütközés utóhatása

Somogy vármegyében is akadt teendő

Persze nem csak ez az egy baleset történt mind a főváros, mind az ország útjain. Az OKF összesítése szerint szerda kora reggel traktor és egy személyautó ütközött össze a Nagyatádot és Somogyszobot összekötő út 7-es kilométerszelvényénél. A nagyatádi hivatásos és a bolhási önkéntes tűzoltók érkeztek a helyszínre, ahol lezárták az érintett útszakaszt a baleset miatt.

Feje tetejére állt az autó

Ugyancsak a reggeli órákban letért az úttestről és a tetejére borult egy személygépkocsi a Vas vármegyei Mikosszéplakon, a Petőfi Sándor utcában.A balesethez a vasvári önkormányzati és a hosszúperesztegi önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a gépkocsit. Az egységek a társhatóságokkal közösen dolgoztak a helyszínen, ahol félpályán haladt a forgalom.

Kamionok ütköztek

Kora délelőtt összeütközött két kamion az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Győr térségében, a 110-es és 111-es kilométer között. Utoléréses baleset történt. Az esetnél a győri hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést. Az egység áramtalanította járműveket. Az érintett útszakaszon egy sávon haladt a forgalom.

Más kamion az oldalára borult

Délután oldalára borult egy kamion az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Nagyfüged térségében, a 90-es kilométernél. A gyöngyösi hivatásos tűzoltók kiszabadították a vezetőfülkében rekedt sofőrt, majd átadták a mentőszolgálatnak, valamint megszüntetik az üzemanyag-szivárgást. A műszaki mentés ideje alatt az érintett sztrádaszakasz mindkét oldalán egy sávon haladt a forgalom.

Autó is lángolt

Délután pedig teljes terjedelmében égett egy személyautó az M0-s autóúton, Vecsés térségében, egy benzinkút parkolójában. A fővárosi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral megfékezték a lángokat, majd hozzáláttak az utómunkálatokhoz. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

(Cikkünkben használt képeink forrása: Baleset-info.hu.)