Nagy János, Szigetszentmiklós polgármestere tájékoztatása szerint péntek éjjel Szigetszentmiklóson, a Bercsényi utca és a Petőfi utca találkozásánál található körforgalomnál egy Audi A6 személygépkocsi kb. 100 km/h-s sebességgel szinte átrepült a körforgalmon, majd fának csapódott.

Két embert kórházba vittek

A baleset-info.hu információi szerint az autóban négy személy ült, közülük a hátsó ülésen utazó két személyt a kiérkező mentőszolgálat kórházba szállította. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

Fotó: baleset-info.hu

Ittas volt a sofőr

A sofőr esetében pozitív értéket mutatott az alkohol szonda.

Felvétel a helyszínről:

Fotó: baleset-info.hu

A 2. kerületben is baleset történt

A baleset-info.hu továbbá egy másik balesetről is hírt adott, ami a Budapest 2. kerületében történt. Mint írják összeütközött két személyautó Budapest 2. kerületében, a Hűvösvölgyi úton. A balesethez műszaki mentés céljából a főváros hivatásos tűzoltói vonultak ki. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Az Audi elé kanyarodott a Ford

A portál úgy tudja az Audi A6 kombi a Budagyöngye felől haladt Hűvösvölgy felé, amikor a Kelemen László utcai kereszteződésnél a Hűvösvölgy felől érkező Ford balra, azaz az Audi elé kanyarodott.

Fotó a helyszínről:

Fotó: baleset-info.hu

Valamelyik sofőr áthatjott a tilos jelzésen

Mivel a csomopóntban működtek a jelzőlámpák, valamelyik sofőr a tilos jelzésen hajtott át. Az ütközés következtében mindkét jármű mozgásképtelenné vált – a Ford a járdára csapódott, az Audi pedig több tíz méterrel feljebb tudott megállni, miután kiszakadt a bal első futóműve.

Fotó a helyszínről:

Fotó: baleset-info.hu

Jobbkormányos volt az Audi

Az Audi jobbkormányos gépkocsi volt, így a sofőr mellett a bal oldalon ülő utas sérült meg, illetve a Ford vezetője, őket az ajtók kifeszítésével tudták kiszabadítani, a mentők mindkettőjüket kórházba szállították. Az Audi sofőrje a műszaki mentés alatt zavartan viselkedett, beült a roncs volánja mögé, és nem igazán szeretett volna kiszállni, így végül a rendőrökkel távozott a helyszínről. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: baleset-info.hu