Durva baleset történt az M0-ás autóút déli részén, az M3-as autópálya felé vezető oldalon, Szigetszentmiklós közelében. Az elsődleges információk szerint az autómentő szolgálat egyik munkatársa szabályosan haladt a trailerével, amikor egy másik kocsi nekiment.

Autómentőnek mentek neki

Súlyos baleset történt az M0-son. Egy autómentőnek ment neki egy jármű, az ütközés részleteit megismerve nem túlzás azt állítani: sokkal nagyobb baj is történhetett volna! A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Belerohant egy másik kocsi is

Az autómentő mikrobuszokat szállított ugyanis. Az ütközés ereje akkora volt, hogy egyenesen a szalagkorlátnak csapódott. Az áttört, és a roncsba egyenesen belerohant az utána érkező kocsi is.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem állt meg

A két jármű totálkárosra tört, a trailerről pedig lezuhantak a mikrobuszok. A vétkes sofőr azonban nem állt meg, sőt mintha mi sem történt volna, inkább továbbhajtott.

Kórházban vannak

Az autómentő sofőrje megsérült, illetve az a sofőr is, aki belehajtott a trailerbe. Mindkettőjüket kórházban ápolják, a hatóságok pedig keresik a cserbenhagyót – írja a Ripost.

Cserben hagyta

A hírt megosztó ABAC 0-24 Autómentés Autószállítás a közösségi oldalán azt írta vasárnap hajnalban, hogy „barátunknak és kollégánk autómentőjének ütközött egy figyelmetlen autós, aki ezután cserben is hagyta. Sajnos személyi sérülés is történt”.

Rengeteg tanúja volt

Úgy fogalmaztak, hogy a hatóság mindenre kiterjedő, alapos helyszínelést végzett, és remélhetőleg hamar megtalálja a baleset okozóját. „Szerencsére rengeteg tanúja volt a balesetnek. Kollégánknak és barátunknak mielőbbi felépülést kívánunk és várjuk vissza. Mindenkit haza várnak” – tették hozzá.

Brutális képsorokon a baleset helyszíne

Oszlopok dőltek

Vasárnap reggel számoltunk be arról a balesetről, amiben egy Volkswagen Golf V sofőrje elvesztette az uralmát az autója felett szintén Szigetszentmiklóson, és előbb egy kerítést, majd egy oszlopot is kidöntött – ami aztán újabb oszlopokat döntött.

Egy fiatal személy vezette a Volkswagent

A fiatal sofőrt a rendőrök a helyszíni légalkoholos teszt után előállították, majd elszállították. Az elektromos művek szakemberei elmondták, hogy a helyreállítási munkák várhatóan a vasárnap kora délutáni órákra fognak befejeződni. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: fotó a helyszínről