Ahogy azt az elsők között megírtuk szállodahajóval ütközött egy motorcsónak szombat éjszaka a Dunán Verőcénél a Dunakanyarban. A csónakban nyolcan voltak, egy sérültet kórházban ápolnak, kettő holttestet megtaláltak, a többiek eltűntek. A szállodahajót Komáromnál állították meg, mert a kapitány nem vette észre az ütközést. A mentésről és a roncsokról készült legfrissebb fotókat alább láthatod.

Mentőbúvár keresi az áldozatokat

MTI/Lakatos Péter

Így néz ki a balesetet szenvedett motorcsónak

MTI/Lakatos Péter

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A motorcsónak roncsai a parton

MTI/Lakatos Péter

A motorcsónak darabjai

MTI/Lakatos Péter

Teljesen összetörött a motorcsónak

MTI/Lakatos Péter

Ezzel a szállodahajóval ütközött a csónak

MTI/Krizsán Attila

Komáromban áll most a szállodahajó, nem mehet tovább

MTI/Krizsán Attila

Mindenkit kihallgatnak a hajón

110 embert hallgat ki a rendőrség a szombat éjszaka történt hajóbaleset miatt. A hajó összeütközött egy motorcsónakkal, amelyen 8-an utaztak. Ketten meghaltak, öt embert eltűntként keresnek. Egy férfi túlélte a balesetet, ő kiúszott a partra, súlyos sérülésekkel kórházban ápolják. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: MTI/Lakatos Péter