Egy ámokfutó driftelő autóst kaptak lencsevégre a minap Érden. A sofőr a Bem téren, a bevásárlóközpont előtti forgalmas kereszteződésben kezdte égetni a gumikat és pörgetni a járművet. A járőrök pár sarokkal arrébb kapcsolták le a férfit, aki veszélyeztette a forgalmat.

Hajmeresztő szabálysértések

Hajmeresztő közlekedési szabálysértésekkel kapcsolatban egyre több szemtanú tesz bejelentést a rendőrségen, ugyanis vannak néhányan, akik semmibe veszik a szabályokat, veszélybe sodornak másokat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Driftelő ámokfutó Érden

Ezúttal egy driftelő autóst kaptak lencsevégre Érden, a Kádár utcából, hiszen a sofőr a Bem téren, a bevásárlóközpont előtti forgalmas kereszteződésben kezdte égetni a gumikat és pörgetni a járművet. Szerencsére baleset nem történt, de a felvételen is jól látható, hogy azért nem egyedül volt abban a kereszteződésben.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Lekapcsolták a zsaruk

Nem egy egyszeri esetről van szó, hiszen ezt a szürke autót aznap többen is bejelentették, így végül sikerült megfékezni az ámokfutót. A járőrök két sarokkal arrébb sikeresen lekapacsolták – adta hírül az erdmost.hu.

Hat hónapra eltiltották

A 25 éves férfit azóta elmarasztalta rendőrség: 60 ezer forintot kell befizetnie az elkövetett közlekedési szabálysértés miatt, ráadásul 6 hónapra a vezetéstől is eltiltották.

Ha mégis vezet, rács mögé kerülhet

A rendőrség továbbá figyelmeztet, hogy ha az eltiltás hatálya alatt valaki mégis vezet, úgy bűncselekményt követ el, amiért akár 3 évig terjedő szabadságvesztés is járhat.

Íme, a videó!

Az esetről készült videót a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Facebook-oldalán tették közzé, itt lehet megtekinteni.

Ámokfutó Kőbányán

A Kékvillogó.hu írt arról májusban, miszerint egy budapesti édesapa gyors reakcióján múlott, hogy nem gázolták el a 11 hónapos kisfiával együtt a 10. kerületben. A férfi szabályosan közlekedve tolta át a babakocsit a gyermekével, amikor egy ámokfutó mercis megjelent…

Drámai helyzet a zebránál

„Szükségünk volt néhány dologra, így elmentünk vásárolni. Éppen a Sibrik Miklós út és a Mádi utca kereszteződésénél jártam a gyalogátkelőnél a babakocsival, először nem volt semmi probléma, elkezdtünk átmenni az úton, de aztán felbukkant egy szürke Mercit vezető férfi” – mondta az apa a Borsnak.

Elugrott a kocsi elől

Az ámokfutó nem törődött vele, hogy zöldet jelzést mutatott nekik a lámpa, ahogy a gyalogátkelő meglétével sem. Se nem látott, se nem halott. Gyorsan kellett a szülőnek dönteni, és sikerült elugrania a kocsi elől. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció, korábbi felvétel.