Hónapok óta nem látták az egyik szomszédjukat az egyik pestszentlőrinci utca lakói, szombaton aztán kiderült, hogy szörnyű tragédia áll a dolog mögött. A helyiek csak találgatni tudnak arról, miért ezt az utat választotta a fiatal, udvarias, jól szituált férfi.

Több hónapja halott lehetett

„Én magam mentem el a rendőröknek szólni, akiket végül János házához kísértem!” – mondta annak a férfinak a szomszédja, akit szombaton holtan találtak meg az apja házában Pestszentlőrincen. A Bors információi szerint a 30 év körüli férfi több hónappal ezelőtt akaszthatta fel magát a Wlassics Gyula utcában a családi házukban, ám csak most találtak rá, amikor az egyik szomszéd kihívta a rendőrséget. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Udvarias, jól szituált fiatalember volt

„Először az tűnt fel, hogy régóta nem láttam Jánost. Ő egy egyébként jól szituált fiatalember volt, aki mindig udvariasan köszönt. Sosem volt bajom vele, bár én az apját jobban ismertem, vele barátok voltunk” – fogalmazott a szomszéd.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nagyon nehéz élethelyzetben  

A szomszéd elmondása szerint T. János Debrecen környékéről költözött fel az apja házába, miután az meghalt. „Sajnáltuk őt nagyon, mert úgy tudom, hogy van egy felesége is, de ő beteg, akivel sokat kellett foglalkoznia” – folytatta a szomszéd.  

Szeretett édesapja is meghalt

„Ráadásul az is nehezítette az életét, hogy néhány hónappal ezelőtt a szeretett apja is meghalt. Ekkor költözött ide mellénk, de már hónapok óta nem láttam és kezdett nagyon furcsa lenni a helyzet” – fűzte hozzá.

 Orrfacsaró szag áradt

„Hirtelen megcsapta az orromat valami irdatlan szag, fel is kavarodott a gyomrom azonnal. Aztán láttam, hogy nyitva van résnyire az egyik ablak… Közelebb léptem és láttam, hogy az ablakokat ellepték a döglegyek. Rengeteg volt belőle. Itt már tudtam, hogy azonnal a rendőrségre kell menni” – mondta az ismerős.

A tűzoltók törték fel a lakást

Rövid időn belül az utcát ellepték a rendőrök, a mentők és a tűzoltók. A szomszéd mutatta meg az egyenruhásoknak a házat, nem sokkal később sikerült bejutniuk az épületbe. Sajnos hamar kiderült, hogy a férfi öngyilkos lett.

 Felakaszthatta magát

„Én úgy tudom, hogy öngyilkos lett, felakasztotta magát. Mivel hónapok óta nem láttuk, gondolom azóta így volt bent a lakásban. Szörnyű belegondolni, hogy minden nap elment az ember a házuk előtt és közben a fal másik felén pedig ez a horror volt” – mondta a lapnak egy másik szomszéd. 

Találgatják az okokat

A helyiek csak találgatják az okokat, de senki sem tudja, hogy pontosan miért vetett véget a férfi az életének. Mint mondták, ez sosem lehet a jó megoldás, bármilyen problémát is hoz az élet. 

Tragédia a vasúti síneken

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy szörnyű tragédia történt a napokban, a Hernád Intercity egy vasúti átjárónál gázolt el egy férfit. A 25 éves Ákos azonnal meghalt. „Ákos csodálatos fiatal férfi volt, még mindig nem hiszem el, hogy elment, és hogy ezt az utat választotta” – mondta a férfi egyik ismerőse a Borsnak. Hozzátette, hogy Ákost mindenki kedvelte, a fiatal széles baráti körrel rendelkezett. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció