Többször meglőtte barátját gáz- és riasztófegyverrel egy férfi Győrben, egy belvárosi lakásban vasárnap este. Aznap Borsodban egy holttestet találtak, a férfi gyilkosság áldozata lett.

Lövöldözés Győrben

2021. november 28-án 10 óra 34 perckor bejelentés érkezett, amely szerint Győrben, egy belvárosi lakásban lövöldözés történt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Barátja lakásán lövöldözött

A helyszínre érkező járőrök megállapították, előzetes szóváltást követően, egy 27 éves férfi gáz- és riasztó fegyverrel több alkalommal meglőtte az elkövető lakásában tartózkodó barátját, egy 33 éves győri lakost.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megsérült a férfi

A sértett a lövések következtében megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

Így nézett ki a lakás a lövöldözés után

Forrás: police.hu

Elfogták a lövöldözőt

Az egyenruhások a lövöldözőt elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították, majd a nyomozók a férfit súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Holttest Putnokon

Vasárnap délelőtt egy holttestet találtak az egyik putnoki házban. A helyszínre állampolgári bejelentés alapján érkeztek ki a rendőrök.

Gyilkosság történt

Kiderült, a lakás tulajdonosa halt meg. A nyomozók megállapították, hogy a férfi feltehetően gyilkosság áldozata lett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Keresik az elkövetőt

A helyszíni szemle és az adatgyűjtések jelenleg folyamatban vannak, a rendőrség keresi az elkövetőt. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettessel szemben.

Itt történt a gyilkosság

Kiemelt kép: illusztráció