Döbbenetes tragédia történt pénteken délután Budapesten a 11. kerületben. Egy arra sétáló édesanyára zuhant egy férfi, aki kiugrott a 14. emeletről.

Eddig tisztázatlan körülmények között kiugrott egy ember egy ház 14. emeleti ablakból a 11. kerületi Hadak útján – értesült a Blikk.

Pont az esés pillanatában arra járt egy édesanya, a férfi rázuhant az asszonyra. Jelenleg mindkettőjük életéért küzdenek.

Legutóbb három hete, július elején esett ki az ablakon egy 2 éves kisfiú a főváros melletti Sóskúton. Súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Május 12-én kábítószer hatása alatt ugorhatott ki a második emeletről házibuli közben az a 17 éves érdi fiú, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy beállt nála az agyhalál.

Súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba azt a kétéves kisfiút is, aki még júniusban egy vasárnap reggel esett ki szülei második emeleti lakásából. Édesapja sokkos állapotban, pizsamában rohant az utcára.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: Emeletes ház a Hadak útján – Forrás: Google StrretView