Megtalálták annak a vállalkozónak a holttestét, akit több mint két hete kerestek a szlovák hatóságok. Kiderült, hogy Szűcs Tibort meggyilkolták, holttestét Magyarországon ásták el. Három személyt gyanúsítanak a szörnyű tett elkövetésével.

Megdöbbentő eltűnés

A Kékvillogó.hu írt arról a napokban, hogy döbbenetes módon tűnt el egy magyar férfi a Felvidéken. Szűcs Tibor éppen az egyik albérlőjéhez ment Komáromfüssbe, hogy az elmaradt bérleti díjat behajtsa, majd rejtélyes körülmények között eltűnt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Idegesen telefonált

A helyszínről származó információk szerint a férfi bement a házba és még tárgyalt a bérlőkkel. Azután, hogy kilépett az ajtón, többen is látták, ahogyan idegesen telefonál, majd bepattan a Q7-es Audijába és elhajt a helyszínről. A rendőrök később a ház előtt vértócsát és töltényhüvelyeket találtak. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Megtalálták az autót

A férfi autóját ijesztő körülmények között találták meg. A Q7-es ugyanis a háztól nagyjából 80 kilométerre, Magyarországon, Pápa közelében bukkant fel, méghozzá teljesen kiégve.

Gépfegyveres, símaszkos emberek érkeztek

A férfit a komáromi rendőrségen kívül a helyi polgárőrség és az egész internet kereste, nyolc nappal az eltűnése után pedig a szlovák Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség is bekapcsolódott az ügybe. Több egységgel is a helyszínre látogattak, gépfegyveres és símaszkos emberek árasztották el a környéket. Bár az ajtókat zárva találták, a tűzoltók segítségével bementek, később a bérlőket is kihallgatták. 

Megtalálták a holttestet

Csütörtökön aztán megérkezett a szomorú hír: megtalálták az eltűnt csicsói üzletember, Szűcs Tibor holttestét – írja a Startitup szlovák portál, és hozzátette: a férfit meggyilkolták és maradványait Magyarországon ásták el. A szlovák és a magyar rendőrök közösen dolgoznak az ügyben, három embert vettek őrizetbe Dél-Szlovákiában. 

Három embert vettek őrizetbe

„Csak megerősíthetem, hogy ma reggel őrizetbe vettünk 3 személyt, akiket szándékos emberöléssel vádolunk. Az üggyel kapcsolatban azonban a jövő héten adunk bővebb tájékoztatást magyar kollégáinkkal, akikkel együtt dolgozunk az ügyön” – jelentette ki a portálnak Lubomír Danko, a szlovák Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség igazgatója.

Rengeteg a kérdőjel

Egyelőre viszont rengeteg a kérdőjel az ügyben, ugyanis nem tudni, kivel folytatta le a férfi utolsó, meglehetősen ideges beszélgetését, illetve azt sem, hogy a kocsi hogyan került Magyarországra – írta meg a Bors.

 „Rácsörögtem, de nem értem el”

„Csütörtök reggel felhívott a barátja, hogy megkérdezze, hol van Tibor. Azt hitték, nálam van. Rácsörögtem, de ki volt kapcsolva a telefonja. Azonnal a rendőrségre mentem” – mondta a férfi barátnője.

Kirándulást terveztek

„Biztos vagyok benne, hogy nem önszántából ment el. Éppen közös nyaralást terveztünk, az eltűnése utáni napra pedig közös kirándulás volt betervezve. Ezért egyszerűen nem nem hiszem el, hogy elmenekült, megszökött vagy elbújt” – tette hozzá. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: megtalálták az eltűnt vállalkozó holttestét. Fotó: rendőrség.