Kuncsaftjától próbált a kialkudottnál több pénzt megszerezni egy nő és két társa.

Légyotott beszéltek meg

Egy 7. kerületi hotelben beszélt meg légyottot 2022. május 23-án egy férfi egy nővel, akire egy szexuális szolgáltatásokat hirdető internetes oldalon talált rá. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Nem kapta meg a visszajárót

A férfi többet fizetett a megbeszélt árnál, ezért lement a nővel a bejárathoz, ahol az ígéret szerint megkapta volna a visszajárót. Itt azonban két fiatal várta, akik a nővel együtt a többi pénzét is követelték.

Ez is érdekelhet:

Valóra vált minden szülő rémálma: az osztálykiránduláson felejtették a diákokat, a tanárnak fel sem tűnt, hogy nincs meg mindenki

Előkerült egy pisztoly is

Hogy szavaiknak nagyobb nyomatékot adjanak, egyikük egy pisztolyt is elővett. Akkor menekültek el, amikor a recepciós hívta a rendőrséget.

Azonosították úket

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Rablási Osztály nyomozói gyorsan azonosították a feltételezett elkövetőket. A 20 éves B. Georginát és a 18 éves D. Pétert még aznap elfogták, kihallgatásukat követően őrizetbe vették őket, lakásuk átkutatásakor megtalálták a bűncselekményhez használt gáz- és riasztófegyvert is, írja közleményében a rendőrség.

FRISS!

Lecsapott a TEK: kommandósok vitték el a Váradi Roma Café énekesének 17 éves fiát

Fotó a helyszínről:

Feladta magát

A harmadik feltételeztett tettes, a szintén 18 éves L. Róbert május 31-én feladta magát, amikor megtudta, hogy a rendőrök keresik. A BRFK nyomozói őt is csoportosan, fegyveresen elkövetett rablás bűntett kísérletének megalapozott gyanújával hallgatták ki, majd őrizetbe vették.​ A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiemelt kép: Illusztráció