Halálra szurkálták a pultost egy mezőberényi kocsmában, Az elhunyt nő feltételezett támadója is életveszélyes állapotban van. Pécsen csütörtökön egy 74 éves férfit gyilkoltak meg.

Megöltek egy férfit

Meggyilkoltak egy 74 éves férfit Pécsen. A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint egy helyi egészségügyi intézmény jelezte tegnap a megyei kapitányságnak, hogy egy férfi boncolásakor felmerült a gyanúja annak, hogy a halálát idegenkezűség okozta. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Őrizetbe vették

Az eset kapcsán a rendőrség emberölés bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást. A rendőrök a feltételezett elkövetőt elfogták, és előállították. A 65 éves nőt kihallgatták gyanúsítottként, majd őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Balhé a kocsmában

A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába péntek  délelőtt fél 12 környékén érkezett bejelentés arról, hogy Mezőberényben, egy sörözőben két ember megsérült.

A törzsvendég szúrt

Egyikük a pultos nő, aki a helyszínen életét vesztette, a másik pedig egy férfi, ő életveszélyes állapotban van. A gyanú szerint a nő szúrt sérüléseit a 47 éves férfi okozhatta, aki törzsvendég volt a vendéglátóhelyen és korábban próbált közeledni a felszolgálóhoz.

Öngyilkosságot kísérelt meg

Miután rátámadt a nőre, öngyilkosságot kísérelt meg. A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága emberölés bűntett gyanúja miatt nyomozást rendelt el és vizsgálja a történtek körülményeit – írja a police.hu. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Van segítség!

Ha önnek vagy valakinek a környezetében segítségre van szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!