Az akkumulátor ellopásával sötétben kivilágítatlanná vált a terelés. Csak a szerencsének és a szakemberek gyors reakciójának köszönhető, hogy nem történt baleset. Az esetről videó is készült, amit megnézhetsz cikkünk végén.

Balesetveszélyes helyzetet idéztek elő

Nem gondolta át, mit tesz az, aki ellopott az M1-es autópályán egy terelőfényeket működtető akkumulátort. A dolog még a nyáron történt egy esős éjszakán. A történtekről most számolt be az MKIF Zrt. a közösségi oldalán. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem lehet tudni, ki volt

Az elkövető az éjjeli sötétségben kivilágítatlanná tette a terelést. Hogy ki volt a tolvaj, arra nem derült fény. A tolvaj rendszámát ugyanis a kamerafelvételek alapján sem lehetett kideríteni.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Gyorsan reagáltak az útellenőrök

Amikor észlelték az útellenőrök, mi történt, azonnal akcióba lendültek. Pótolták az ellopott akkut, így nem történt baleset. Ehhez egy adag szerencsére is szükség volt.

Van egy friss eset is

Most kedden, ugyancsak az M1-esen egy magyar kamion megmagyarázhatatlan dologra vetemedett. Kilométereken át ráhúzta a tehergépkocsiját a tereléshez használt sávos terelő táblákra. Voltaképpen a munkaterületre lökdöste őket.

Alapos munkát végzett

A teherautós ráment a frissen aszfaltozott részre is. Pechjére le tudták olvasni a rendszámát. Az eset már a rendőrségnél van.

Ezek is érdekelhetnek!

Veszélybe sodorták a többi közlekedőt

A tolvaj és a rongáló anyagi kárt okozott. Ami ennél is nagyobb probléma, hogy másokat is veszélybe sodortak. Az MKFI Zrt. leszögezte, minden ilyen esetben értesítik a rendőröket.

Fontos hírek az M1-es kapcsán

Kamionmentő, segélyautó és egy busz is készenlétben fog állni a győri vasúti fővonal felújítása alatt az M1-esen, közölte néhány órával ezelőtt az MKIF Zrt. A Budapest-Győr vonalon ugyanis péntektől teljes vágányzár lesz. Egészen november 17-ig nem közlekednek a vonatok Szárliget és Biatorbágy, éjszakánként pedig Szárliget és Budaörs között.

Nem lesznek munkálatok most egy ideig az M1-esen

Az M1-es autópályán a vasúti fővónal felújítás alatt nappal nem lesznek előre tervezett munkálatok az említett szakaszon. Az a döntés született, hogy ebben az időszakban még éjjel sem fognak ebben a térségben az M1-esen dolgozni. Az MKIF Zrt. az autópálya felújítási munkálatainak átszervezésével szeretné elősegíteni a forgalom zavartalanságát, valamint a vonatpótló buszok gördülékenyebb közlekedését. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az MKIF Zrt. videója az akkumulátorlopásról és a kamionos viselkedéséről

Kiemelt kép: Egy képkocka az MKIF Zrt. által feltöltött videóból – Forrás: MKIF Zrt.