Véget vetett az életének egy harmincas éveiben járó nő Budapest 4. kerületében, Káposztásmegyeren. Az asszony egy tízemeletes panelház hetedik emeletéről ugrott ki és a helyszínen meghalt. A helyiek megdöbbentek a történteken és csak találgatják, mi vezetett az öngyilkossághoz.

Véget vetett az életének

Egy harmincas éveiben járó nő vetett véget az életének a főváros 4. kerületében. Az asszony kiugrott egy 10 emeletes panel 7. emeletéről. A rendőrség hosszú ideig helyszínelt az érintett lakóházban a Szabolcsi Bence téren, a területet arra az időre lezárták. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy 35 éves nő az áldozat

A helyszínről származó információk szerint egy 35 éves nő az áldozat, aki pszichiátriai kezelés alatt állt. A rendőrség közlése szerint bűncselekményre, idegenkezűségre utaló körülmény nem merült fel. A BRFK közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálja az eset körülményeit.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Gyermeke is volt

A környéken lakók megdöbbentek a történtek miatt, és sokan csak találgattak arról, vajon mi vezethetett a tragédiához. „Részvétem az édesanyjának és gyermekének is! Borzalmas!” – írta az egyik kerületi Facebook-csoportban a család egyik ismerőse.

„Mindennek megvan a miértje”

„Mindennek meg van a miért-je, hogy ilyen történik. Nyugodjon békében” – tette hozzá egy másik kommentelő. „Ki tudja, milyen bánat nyomta a lelkét, lehet szerelmi bánat vagy nem látott kiutat, őszinte részvétem a családnak” – írta egy helyi lakó.

Horrorház a Szentendrei úton

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról a napokban, hogy az óbudai tízemeleteseket az elmúlt időszakban már többen választották öngyilkosságuk helyszínéül. A Szentendrei úti tizenöt emeletes panelházat pedig csak horrorházként emlegetik a helyiek. Nem véletlenül: az elkeseredett emberek könnyen bejutnak a házba, felsétálnak a legfelső emeletre, ahol a folyosóról nyíló erkélyről kivetik magukat. januárban egy családapa dobta el itt magától az életet és a napokban is történt egy szörnyű öngyilkosság.

Kiugrott a panelházból

Ahogy a BudaPestkörnyéke.hu is hírt adott róla, öngyilkos lett egy férfi Budapesten, a Szentendrei út egyik panelházából vetette ki magát. Az ott lakókat megrázták a történtek, és kiderült, nem sokon múlt, hogy mások élete is veszélybe kerüljön. 

Egy furgon szélvédőjébe csapódott

Egy 15 emeletes házból zuhant a mélybe egy személy, aki egy fehér furgon szélvédőjébe csapódott, onnan pedig a járdára esett.

Letakart holttest az utcán

Több rendőrautó, helyszínelők, mentősök lepték el Óbuda egyik utcáját, és sokan látták a letakart holttestet. A rendőrség helyszíni- és halottszemlét tartott, amely során az idegenkezűség gyanúja nem merült fel. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit – közölték. A rendőrök sokáig helyszíneltek, és annyi kiderült, hogy az elhunyt férfi nem abban a házban lakott, ahonnan kivetette magát.

 „Már meg sem lepődünk”

„Tíz év alatt már több öngyilkosságot láttunk itt, szinte már meg sem lepődünk. Az emberek könnyen besurrannak a házba és felsétálnak a legfelső emeletre, ahol a folyosóról nyíló erkélyről kivetik magukat” – nyilatkozta a Borsnak a tizenöt emeletes ház földszintjén lévő bolt tulajdonosa. A lakók szerint megoldás lenne, ha csak a lakók tudnának bejutni a házba. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ha segítségre van szüksége

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

Kiemelt kép: Káposztásmegyer madártávlatból. Fotó: Facebook