Tanítványaival folytatott intim viszonyt egy újpesti karateedző. Miután behálózta a 15 éves fiúkat, az egyikkel még össze is költözött. Az áldozat édesapja, amikor megtudta, hogy a férfi gyomorforgató dolgokat művel a fiával, feljelentette. Azóta a volt edző, az egyik áldozatának édesanyjával él együtt. Az ügyészség pedig vádat emelt ellene.

Intim viszonya volt a tanítványaival

A Budapesti 4. és 15. Kerületi Ügyészség vádat emelt egy férfival szemben 2 rendbeli kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt. A vádirat lényege szerint a férfi edzőként és masszőrként került kapcsolatba egy 14 és egy 15 éves fiúval, majd miután a felügyeletére bízott kiskorúak bizalmába férkőzött, éveken keresztül intim viszonyt folytatott velük.

Itatta a fiatalokat

Emellett alkoholfogyasztásra is rávette a fiúkat, akikkel alkalmanként együtt italozott. Mindezekkel a férfi veszélyeztette a kiskorú fiúk értelmi, érzelmi, erkölcsi fejlődését. Az edző, a nyomozás során, a bűnösségét nem ismerte be.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Börtönt kértek rá

A kerületi ügyészség a vádlott végrehajtandó börtönbüntetésre ítélésére tett indítványt – közölte dr. Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Eltiltanák a gyerekektől

Az ügyészség azt is szeretné elérni, hogy a férfit a kiskorúakkal való foglalkozástól véglegesen tiltsák el. A tetteiért egyébként egytől akár hét és fél év börtönre is ítélhetik.

Tanítványával volt kapcsolata

Az ügy konkrétuma, hogy 2015-ben, az akkor 14 éves, érzelmileg labilis lelkiállapotú fiú harcművészeti edzésekre kezdett járni. A gerincproblémái miatt pedig masszázsra, amit egy uszodában bérelt helyiségben tartott a férfi. A majdnem három évig tartó, heti rendszerességgel megvalósuló intim kapcsolatot itt kezdeményezte a fiúval az edző.

Összeköltözött egy másik tanítványával

Mindeközben egy másik, akkor 15 éves fiút is behálózott, akivel még párkapcsolatot is kialakított. Élettársak lettek, a gyermek pedig oda is költözött hozzá. A legdurvább intim játékokat valósította meg velük, s még csoportosan is kielégítették nemi vágyaikat.

Az egyik apa tett feljelentést

Végül 2021-ben tett feljelentést a fiatalabb áldozat édesapja, miután a fiúból kibuktak a történtek. A Blikk úgy tudja, hogy F. Márton a cselekményeket a vallomásában nem tagadta, viszont szerinte a gyerekek beleegyezésével, akaratával történt minden.

Együtt él az egyik fiú édesanyjával

A viszonyuk 2018-ban ért véget. Ekkor a férfi hirtelen nagyon mélyen hívő lett, s egy vallási felekezetbe kezdett járni az egyik, általa megrontott fiú édesanyjával. A baráti kapcsolatuk időközben elmélyült, így a nőt sikerült kiszakítania a családjából, ma pedig már együtt is élnek.

Jó nevű edző volt

A korábban világbajnok karatés férfi a hazai küzdősportélet ismert alakja volt. Korábbi beszámolókból látható, hogy újpesti edzőtermében igazi közösségi életet szervezett. Edzőtáborokba vitte a tanítványait, akik között voltak egészen kicsik és felnőttek is. A jól berendezett edzőtermét a sportért és ifjúságért felelős egykori államtitkár, Simicskó István adta át annak idején. Önkormányzati lakása is volt a kerületben, de az ügy kirobbanása után mindkét helyről mennie kellett.

Megszólalt az áldozat apja

„Belegondolni is borzalmas, de sz.xrabszolgának tartotta a fiamat a karateedzője. Nagyon megviselte ez az egész, pszichésen nincs jól, egy életre szóló traumát szenvedett el. Hamarosan kríziskezelő pszichológus is segít majd neki. A barátnője és én is támogatjuk mindenben – magyarázta a Blikknek még márciusban a 22 éves áldozat édesapja.

Szabadlábon védekezik

F. Márton egyelőre szabadlábon védekezhet, de ha bűnösnek találják, akár hét és fél évet is kaphat.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiemelt kép: illusztráció