Két baleset is történt az elmúlt órákban. Az egyik esetben villamos ütközött egy autóval, a Renault sofőrje figyelmetlen volt, a másik esetben egy Volánbusz karambolozott egy Toyotával, ott az autó sofőrje lett rosszul.

Autó és villamos

Kedd estefelé több, szerencsés kimenetelű baleset történt Budapesten és környékén, amelyek súlyosabb következményekkel is járhattak volna. Kőbányán, a Bihari utca és Szállás utca kereszteződésében nem először találkozott autó és villamos.

Összeakadt az autó és a villamos

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Figyelmetlen autós

Ezúttal egy Renault Megane vezetője volt figyelmetlen, amikor a Bihari utcán keresztül akart hajtani a Száva utca felé. A Mázsa tér felől érkező 3-as villamos vezetője már nem tudta lefékezni a szerelvényt, amely a Renault bal elejének ütközött. 

Ledarálta az autó elejét a villamos

Leszáltak az utasok

Szerencsére a villamos fedélzetén tartózkodó összes utas le tudott szállni sérülés nélkül, illetve a Renault férfi sofőrje és a villamos vezetője sem sérült meg az ütközésben. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a Megane-t, majd megszüntették a forgalmi akadályt. A 3-as villamos helyett bő egy órán keresztül Kőbánya alsó vasútállomás és az Ecseri út M között pótlóbusz járt.

Helyszínelők

Volánbusznak csapódott

A budai oldalon, Biatorbágy belterületén, a Fő utcán a viadukt közelében egy a Dózsa György utca felől érkező Toyota Yaris ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal oldalra, és a szemből, a körforgalom felől érkező, helyközi Volánbusznak ütközött, majd keresztbe fordult az úttesten. 

Összetört a busz első sarka

Rosszul lett

A Toyotát vezető férfi hirtelen rosszullétre hivatkozott, mindenesetre sérülés nélkül ki tudott szállni a roncsból, amelyben kirobbant a kormányba épített légzsák, valószínűleg ezért nem sérült meg.

Szétszakadt a Toyota eleje

Másik busz vitte tovább az utasokat

A busz fedélzetén 15 utas tartózkodott, ők is sérülések nélkül le tudtak szállni, majd egy pótlóbusz szállította őket tovább. A helyszínre a törökbálinti hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították az út közepén veszteglő Toyotát.

Fotók: Kékvillogó.hu/G.K.