A férfi csókot követelt egy kislánytól a nyílt utcán egy 20 éves férfi Balmazújvárosban. Elfogták, 2 évre ítélték, de nem kell börtönbe mennie.

5 évig retteghet

Szexuális kényszerítés bűntette miatt ítéltek el egy 20 éves férfit, aki inzultált egy 12 éves lányt Balmazújvárosban. A támadó 2 évet kapott, de felfüggesztve.

Nem foglalkozhat 18 éven aluliakkal

A bíróság végleges hatállyal eltiltotta a vádlottat minden, 18 év alatti személyek nevelésével, felügyeletével, gondozásával és gyógykezelésével kapcsolatos foglalkozástól, tevékenységtől.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Csókolj meg!

A törvényszék megállapítása szerint a kerékpározó lány összetalálkozott a vádlottal, aki szemből gyalogosan közlekedett. A vádlott a kislány mellé érve megfordult és a sértett mellett folytatta az útját, majd felszólította a kislányt, hogy csókolja meg őt.

Megfogta a mellét

A kerékpározó kiskorú nem akart a vádlottal beszélgetni, sem pedig megcsókolni. A férfi ezek után két kézzel belemarkolt a a lány fenekébe, majd a karját megsimogatta, ezután pedig még a kiskorú mellét is megfogta.

Nem engedte elmenni

A megrémült lány kiabálni kezdett, menekülni próbált, de a férfi megfogta a biciklit és nem engedte el. Újra csókot követelt és megsimogatta a lány.

Anyjával tettek feljelentést

Végül sikerül a elmenekülnie, majd felhívta édesanyját akivel szóltak a rendőröknek.

Súlyosbítás

Az ítélkező bíró kiemelte, hogy a bűncselekménynek az egyik fontos mozzanata az volt, amikor a vádlott a sértett kerékpárjának hátsó csomagtartóját megfogta azért, hogy a kiskorú sértett a helyszínről ne tudjon elmenni. Ez minősítette fel a cselekményt szexuális kényszerítés bűntettére. Ezért súlyosbította az elsőfokú ítéletet.

Egyre gyakoribb

Megemlítette még azt is, hogy a szexuális jellegű bűncselekmények elszaporodása egy olyan körülmény, amely mindenféleképpen súlyosbító tényező.

Szatírt fogtak a gödöllői HÉV-en

Lesújtó látvánnyal szembesült két nő a gödöllői HÉV-en október 29-én délután. Miközben békésen utaztak a vagonban, egy férfit pillantottak meg, aki éppen lehúzta a sliccét és jól megdolgozta a saját szerszámát. A döbbenettől lesokkolva tisztes távolságba mentek a férfitől, és gondolkodás nélkül hívták a rendőrséget – írja a BudaPestkörnyéke.hu.

További részletek a cikkben

Címlapfotónk illusztráció.