A fővárosi rendőrök négy napon belül elfogták azt a két fiatal férfit, akik egy gázpisztollyal fenyegetve próbálták megszerezni egy pár pénzét.

Bulizni indultak

A rendelkezésre álló adatok szerint két huszonéves fiú 2022. február 4-én este bulizni indult a Belvárosba; előtte jó ötletnek tartották beszerezni egy gáz-és riasztófegyvert, amit a 15. kerületben meg is vettek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ismerkedni próbáltak, de nem jött be

A Deák téren ismerkedni próbáltak, de mivel nem jött össze a számításuk, így 21 óra 20 perckor inkább lementek az 5. kerületi Jane Haining rakpartra. 

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

FRISS!

Kiszemeltek egy párost

A Duna-parton kiszemeltek egy párost; a gáz-és riasztópisztollyal fenyegetve a pénzüket követelték, írja közleményében a rendőrség.

Elmenekültek

Mivel nem adtak át semmit, így V. László a fegyvert az egyik sértett nyakához szorította, ezzel is nyomatékosítva követelését. Ez sem vezetett eredményre, így az elkövetők elmenekültek. Az eset során nem sérült meg senki.

Elfogták őket

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Rablási Osztálya nyomozást indított az ügyben, majd a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársaival együttműködve február 8-án mindkét férfit elfogták.

Ez is érdekelhet:

Őrizetbe vették őket

A 23 éves R. Mártont, valamint a 20 éves V. Lászlót fegyveresen elkövetett rablás bűntett kísérlete miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vették őket.​​ A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels